Nálož informací o Sniper: Ghost Warrior 2
Novinka Nálož informací o Sniper: Ghost Warrior 2

Nálož informací o Sniper: Ghost Warrior 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

25

Konečně se k nám dostaly detailní informace o pokračování sniperské akce.

Reklama

V základu bude Sniper: Ghost Warrior 2 sázet na totéž co první díl, půjde tedy převážně o stealth střílečku v hlavní roli se zkušeným ostřelovačem, nicméně přijde řada i na nějaké akčnější a divočejší pasáže. Můžeme se také těšit na nějaké kooperativní mise, kdy je spolupráce s kolegou – spotterem naprosto klíčová.

Na řadu přijde realistická balistika střel, přičemž si budeme moci zastřílet se šesti druhy ostřelovaček, třemi útočnými puškami, pár lehkými kulomety a dalšími, dosud nespecifikovanými zbraněmi. Samozřejmě nás opět čeká detailní pohled na letící kulku, pokud se nám podaří obzvlášť přesný zásah, nyní doplněný o možnost ustřelitelných končetin.

Tvůrci dále slibují epický příběh, kde hlavní roli sehraje kapitán Cody „Sandman“ Anderson. Co se týče prostředí, očekávat máme klasická města, džungle, hory nebo vyprahlé tundry, to všechno zpracované podle reálných míst.

Ještě doplníme známou informaci, že Sniper: Ghost Warrior 2 poběží na technologii CryEngINE 3 (půjde tedy o vůbec první third-party hru s tímto enginem) a vyjde na začátku příštího roku pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama