Nálož screenshotů z Prey
Prey Novinka Nálož screenshotů z Prey

Nálož screenshotů z Prey

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Obrázky nabízí pohled na prostředí stanice Talos I a na několik typů nepřátel. <strong>Aktualizováno</strong> o další screenshoty.

Reklama

Update: Tvůrci Prey zveřejnili další čtveřici screenshotů, která pro změnu ukazuje Hardware Labs, jednu z částí stanice Talos I.

Původní zpráva (9. 2. 2017 15:20): Tvůrci Prey v posledních dnech na sociálních sítích zveřejňovali různé screenshoty ze hry, a my si řekli, že nebude od věci je postupně sbírat a vydat najednou. Nyní nastal ten správný čas, protože se nám nahromadilo rovných 10 screenshotů.

Některé jsou tedy novější, jiné starší, ale nemáme je v galerii na Zingu. Dominantou všech screenshotů je každopádně prostředí stanice Talos I, na níž se Prey odehrává. Příležitostně se ale můžete podívat i na některé typy nepřátel a zbraní.

Připomínám, že Prey, na němž dělají tvůrci Dishonored ze studia Arkane, vychází 5. května. Více informací o hře zjistíte z předešlého zpravodajství. Také se sluší připomenout, že Prey si můžete předobjednat na našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk a k objednávce získáte DLC a tématický hrnek ze stanice Talos I.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama