Námořní bitvy ve World of Warships si užijete i na konzolích
World of Warships Novinka Námořní bitvy ve World of Warships si užijete i na konzolích

Námořní bitvy ve World of Warships si užijete i na konzolích

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Wargaming pro PlayStation 4 a Xbox One chystá další hru.

Reklama

Bylo jen otázkou času, kdy Wargaming oznámí World of Warships na konzole PlayStation 4 a Xbox One, když značně populárnější hra World of Tanks na nich již nějakou dobu je. Dnes ten den přišel. Námořní bitvy si budou moci užít i majitelé nejnovějších herních strojů od Sony a Microsoftu.

„World of Warships: Legends slibují, že rozčeří vody naprosto úžasnými námořními bitvami, jaké se na konzolích dosud neobjevily. Za vznikem konzolové verze stojí tým vývojářů z Petrohradu, který vytvořil zcela novou hru přenášející ty nejúžasnější námořní bitvy 20. století z oceánů na moderní konzole. MMO hra bude obsahovat celou řadu novinek, které budou určeny exkluzivně konzolovým uživatelům,“ informuje tisková zpráva.

Před vývojáři je ještě dlouhá cesta. První veřejný alfa test se uskuteční v červenci 2018. S plnou verzí se počítá až v roce 2019. Další detaily budou odhaleny na srpnovém Gamescomu v Kolíně nad Rýnem.

Dostane se v budoucnu i na letadlové bitvy ve World of Warplanes, které byly ve veřejné betě na počítačích spuštěny již v roce 2013? Možná ano. Uvidíme...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama