Náročné akční RPG Immortal Planet odmění trpělivé hráče
Immortal Planet Novinka Náročné akční RPG Immortal Planet odmění trpělivé hráče

Náročné akční RPG Immortal Planet odmění trpělivé hráče

Michal Burian

Michal Burian

1

A potrestá bezohlednost.

Reklama

Milostný dopis pro Dark Souls. Tak vydavatelská společnost Devolver Digital popisuje akční RPG Immortal Planet, které přinese náročný boj. Ten má odměnit trpělivé hráče a potrestat bezohlednost. Hra se točí kolem pozůstatku lidstva, nemrtvé osoby jsou uvězněny v jakémsi nekonečném cyklu znovuzrození. Vy se musíte skrz ně probojovat, objevit tajemství planety, zjistit co se stalo z obyvateli toho světa a uniknout z jejich prokletí.

Během hraní prozkoumáte hroby, které obývají různé skupiny nemrtvých. Existovat má obrovské množství typů nepřátel a prostředí. Vývojáři tvrdí, že je pro ně důležitý metodický boj, jenž je postaven na trpělivosti a soustředění. Tyto dva aspekty budou mnohem důležitější než vaše reflexy. Navíc při soubojích vždy uvidíte staminu vašich nepřátel, abyste mohli plánovat své další kroky, vědět, kdy se budete muset vyhnout útoku a kdy naopak můžete zaútočit vy.

Za vývojem Immortal Planet stojí nově založené polské studio teedoubleu. Datum vydání není stanoveno, cílovou platformou je PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama