Náročné tratě a extrémní podmínky slibují závody V-Rally 4
V-Rally 4 Novinka Náročné tratě a extrémní podmínky slibují závody V-Rally 4

Náročné tratě a extrémní podmínky slibují závody V-Rally 4

Michal Burian

Michal Burian

28
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Návrat po patnácti letech, tentokrát od tvůrců WRC 7 nebo TT Isle of Man.

Reklama

Po patnácti letech se vrací závodní série V-Rally, která poprvé vyšla v roce 1997 na první PlayStation a naposledy jsme se s ní setkali v roce 2003. Společnost Bigben Interactive na září letošního roku plánuje hru V-Rally 4, která slibuje náročné tratě a extrémní podmínky.

Vývoj V-Rally 4 má na starost studio Kylotonn Racing Games, které je podepsané za WRC 7, FlatOut 4: Total Insanity nebo TT Isle of Man. Čtvrtý díl má zůstat věrný původní identitě franšízy a přinést rovnováhu mezi pocity, prezentací a simulací. Zároveň chtějí tvůrci nabídnout propracovanou grafiku a skvělou hratelnost za pomoci nejmodernějších technologií. Svést se budeme moci ve více než 50 automobilů, v seznamu nechybí Porsche 911 Safari, Ford Mustang nebo Ford Fiesta RS RX.

Co se herních módů týče, tak se máme připravit na klasické rallye s náročnými tratěmi v extrémních podmínkách, včetně sněhu, ledu a bahna. Projet se máme po erzetách v Africe, americké Nevadě (Národní park Sequoia) nebo Japonsku. V Extreme-Khana na nás zase čekají trasy plné nástrah vyžadující mistra přesnosti. V režimu V-Rally Cross si trochu odpočineme a necháme až sedm protivníků v prachu za sebou. Potom tu máme Buggy, terénní vozidla na obzvlášť robustních tratích, které doplní závody do vrchu za volantem výkonných vozů.

Doufejme, že na V-Rally 4 mají v týmu Kylotonn Racing Games dostatek financí. Hra je v plánu pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hlavně ať se neopakuje kvalita jako u FlatOut 4: Total Insanity (recenze 4/10).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama