Novinka NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS dorazí letos

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS dorazí letos

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nabídne hráčům velkolepou cestu historií.

Reklama

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS představuje to, po čem většina fandů této série tak dlouho volala. Má se totiž jednat o impozantní projekt, který nabídne nejrozsáhlejší rozpisku hratelných postav v rámci historie série bojovky NARUTO (124 kousků). Krom dobře známých hrdinů se můžete těšit také na nováčky, mezi než se řadí třeba Ashura nebo Indra Otsutsuki. Prim má hrát vyprávění příběhové linky zaměřené na Naruta a Sasuka a jejich intenzivní pouto. Už nyní je jasné, že to hoši nebudou mít úplně jednoduché, spíše naopak. Čeká je nesnadná cesta, na jejímž konci může být usmíření nebo velkolepý souboj. Co to ve výsledku bude vám ukáže až samotný příběh.

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS dorazí letos

NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS vyjde na PC, PS5, PS4, Xbox One, Xbox X/S a Nintendo Switch v průběhu roku 2023. Datum vydání prozatím nebylo stanoveno. Na nové generaci můžete počítat s tím, že dostanete 60 snímků za vteřinu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama