Našlapaný obsah limitované edice World of Final Fantasy
Novinka Našlapaný obsah limitované edice World of Final Fantasy

Našlapaný obsah limitované edice World of Final Fantasy

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Square Enix oznámil pro Evropu limitovanou a One Day edici chystaného RPG.

Reklama

World of Final Fantasy není zrovna typickým zástupcem série Final Fantasy, což ale nebrání Square Enixu připravit pro Evropu velmi zajímavou limitovanou a One Day edici této hry.

Limitované edice World of Final Fantasy půjde koupit pro PlayStation 4 pouze prostřednictvím e-shopu Square Enixu a to za cenu 119,99 euro (cca 3240 Kč). Cena je to sice vysoká, ale zase v edici najdete velmi zajímavé předměty.

Obsah limitované edice

Kopie World of Final Fantasy pro PS4

Exkluzivní pop-up kniha - Obrázková, papírová 3D knížka, s různými scénami ze světa Final Fantasy. Tato knížka je opravdu velká, protože se do ní vejde veškerý obsah limitované edice World of Final Fantasy.

Artbook - V porovnání se zbytkem série Final Fantasy nabízí World of Final Fantasy spíše něco jiného. Jedinečný styl hry je zachycen v 80-stránkovém vázaném artbooku.

Mini figurky - Vzhledem k tomu, že můžete ve World of Final Fantasy přivolat některé legendární postavy ze série Final Fantasy, najdete některé také v limitované edici hry. Konkrétně jde o Clouda (z Final Fantasy VII), Lightning (z Final Fantasy XIII) a Squalla (z Final Fantasy VIII) v roztomilé chibi formě. Každá postavička má na výšku asi 4 až 5 cm.

Soundtrack - Soundtrack na CD obsahuje výběr 20 nejlepších skladeb.

Digitální bonus - Jde o celkově pět bonusových DLC, které můžete použít ve hře: Sephiroth (z Final Fantasy VII) - Speciální summon, který vám pomůže v boji, dále speciální verze trojice monster, které můžete ovládat Red Bonnetberry, White Chocobo a Glow Moogle a nakonec japonský dabing - DLC, díky kterému si vychutnáte původní japonský dabing.

Day 1 Edition hry World of Final Fantasy pak bude dostupná pro PS4 a pro PS Vitu za cenu 59,99 euro. Tato edice obsahuje plnou hru a všechen extra digitální obsah v podobě výše zmíněných bonusů (Sephiroth summon, Red Bonnetberry, White Chocobo a Glow Moogle a japonský dabing).

World of Final Fantasy vychází v Evropě pro PlayStation 4 a PS Vitu 28. října, v Japonsku 27. října a v Severní Americe už 25. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama