Nástupce českého Top Spinu 4 se začíná rýsovat
Tennis World Tour Novinka Nástupce českého Top Spinu 4 se začíná rýsovat

Nástupce českého Top Spinu 4 se začíná rýsovat

Michal Burian

Michal Burian

5

V květnu letošního roku na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch vyjde Tennis World Tour.

Reklama

Tenisové hry začínají opět lákat vydavatelské společnosti. Po AO Tennisu se na svět začíná klubat Tennis World Tour, který by mohl zaujmout. Na titulu pracuje tým Breakpoint Studio pod dohledem firmy Bigben Interactive, kterou si spojíte se sérií WRC.

Pro nás je Tennis World Tour zajímavý z několika důvodu. Tím hlavním je skutečnost, že jde o nástupce českého Top Spinu 4. Ve studiu Breakpoint totiž pracuje část bývalých zaměstnanců 2K Czech. Právě ti pro 2K Sports vytvořili Top Spin 4.

Dnes se podíváme na nové gameplay záběry z Tennis World Tour prostřednictvím videa ze zákulisí vývoje. Kreativní ředitel ukáže alfa verzi, kde vidíme francouzského profesionála Maxima Teixeira, soutěží hlavně v ATP Challenger Tour, stejně tak momentky z motion capture. Na snímání pohybu spolupracovala celá řada slavných tenistů.

Na které hvězdy se můžeme těšit? Jisté je, že Tennis World Tour zahrne muže i ženy. Z mužů to bude Roger Federer, Gaël Monfils, Nick Kyrgios, Alexander Zverev, John Isner, David Goffin, Lucas Pouille, Stanislas Wawrinka nebo Thanasi Kokkinakis. U žen potom Angelique Kerber, Garbiñe Muguruza či Caroline Wozniacki. Snad se dostane i na české hráče jako je Tomáš Berdych, Petra Kvitová, Karolína Plíšková nebo Lucie Šafářová.

Tennis World Tour má vyjít v květnu letošního roku na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Zdroj: Polygon.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama