Nástupce Rollcage poodhaluje soundtrack
GRIP Novinka Nástupce Rollcage poodhaluje soundtrack

Nástupce Rollcage poodhaluje soundtrack

Michal Burian

Michal Burian

2

Pět skladeb od Full Kontakt v závodech GRIP.

Reklama

U závodních her je soundtrack velmi důležitý, dotváří atmosféru. Každý hráč Wipeout mi dá jistě za pravdu. Skvěle na tom byl i původní Rollcage. Tvůrci jeho nástupce si jsou toho vědomi. Dnes prostřednictvím traileru odhalili část soundtracku, který bude součástí jejich hry GRIP.

Trailer má jednu minutu a 14 sekund. Poslechnete si pět skladeb Full Kontakt - Blackout, Creeper, Power Train, Cyborg a Clock Watch.

GRIP je v předběžném přístupu na Steamu od února loňského roku. Za tu dobu se dost rozrostl. Současná verze nabízí více vozidel, tratí, módu, hudby, hezčí uživatelské rozhraní a také mnohem lepší fyziku. Brzy by hra měla být obohacena o online multiplayer. Ve hře očekávejte bláznivou rychlost, kdy auta dosahují až 400 km/h, ježdění po stěnách a stropu a všelijaké power-upy.

Datum vydání plné verze zatím neznáme. Díky využití Unreal Enginu 4 chtějí vývojáři přinést hru i na konzole. V early access fázi koupíte GRIP na Steamu za 15,99€. Dosavadní recenze hráčů jsou velmi kladné, spousta z nich se shoduje, že jde o Mario Kart pro dospělé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama