Nástupce Silent Hills míří na Kickstarter
Allison Road Novinka Nástupce Silent Hills míří na Kickstarter

Nástupce Silent Hills míří na Kickstarter

Michal Burian

Michal Burian

11

Allison Road se brzy pokusí získat peníze od hráčů. Podpoříte tento nadějný indie projekt?

Reklama

Hideo Kojima a Guillermo del Toro svůj Silent Hills nevytvoří. Nadějnou hororovou hru vydavatelská společnost Konami zrušila a fanouškům zbyly oči pro pláč. Naštěstí existují indie vývojáři, kteří nechtějí Silent Hills jen tak hodit do koše. V malém britském studiu začala vznikat hra Allison Road, která si bere inspiraci právě ze Silent Hills, respektive ukázky P.T.

Allison Road se bude hrát z pohledu první osoby. Sledovat budeme příběh nejmenovaného protagonisty, který se probouzí se ztrátou paměti. Na nic si nepamatuje. Hra se odehrává v jednom z britských městských domů a v průběhu pěti nocí budete mít za cíl odhalit tajemství domu a utkat se s mysteriózní Lily a dalšími temnými subjekty.

V době oznámení jsme mohli vidět i 14 minutovou ukázku z pre-alfa verze hry. Dnes jsme se dozvěděli, že se Allison Road brzy objeví na Kickstarteru, kde bude chtít od hráčů získat potřebné peníze na vývoj. Dle dostupných informací primární platformou bude PC, konzolové verze mají být jedním z možných cílů, pokud se vyberou požadované peníze.

Allison Road můžete sledovat na oficiálních stránkách, Twitteru nebo Facebooku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama