Natáčení seriálu The Last of Us může začít
Filmy/Seriály The Last of Us Článek Natáčení seriálu The Last of Us může začít

Natáčení seriálu The Last of Us může začít

Ondřej Partl

Ondřej Partl

12

HBO si objednalo první řadu.

Reklama

O tom, že se chystá seriál na motivy post-apokalyptické příběhovky The Last of Us, už nejspíše víte ze dřívějších zpráv.

Opakování je nicméně matkou moudrosti, tedy připomenu, že na seriálu pracují dvě významné osobnosti. Tou první je tvůrce veleúspěšného a dovolím si tvrdit i nesmírně povedeného seriálu Černobyl - Craig Mazin (ačkoliv se rozhodně hodí připomenout, že taktéž se podílel na scénářích pro Scary Movie 3 a 4 či druhého a třetího dílu ze série The Hangover).

Druhou klíčovou postavou nicméně bude tvůrce této herní série, Neil Druckmann, který by se měl postarat o to, že seriál bude dobře pasovat do samotného světa a bude ho rozšiřovat a vyplňovat.

Mazin by se tak měl postarat o scénář, zatímco Druckmann ho pomůže utvářet a navíc zastane pozici kreativního ředitele. Producenty se následně stala Carolyn Strauss a prezident Naughty Dogu - Evan Wells.

Tento seriál se tvoří pro komerční televizi HBO, z jejíž obrazovek můžete znát například zmiňovaný Černobyl, případně i seriálovou Hru o trůny.

Podle deníku Variety pak tento seriál nyní dostal oficiálně "zelenou", tedy může bez problémů začít jeho natáčení.

"Craig a Neil jsou vizionáři ve své vlastní lize. S nimi a Carolyn Strauss v čele bude tento seriál určitě rezonovat jak s hardcore fanoušky her ze série The Last of US, tak i s nováčky této žánr-definující ságy. Jsme nesmírně rádi, že můžeme spolupracovat se studiem Naughty Dog, Word Game, Sony a PlayStationem na adaptaci tohoto epického a vtahujícího příběhu." - sdělila víceprezidentka HBO - Francesca Orsi.

Pokud si nicméně chcete zkrátit čekání, můžete zavítat do obchodu Xzone, kde si lze zakoupit druhý díl z této série, který obsahuje české titulky a zároveň je hratelný i na novém PlayStationu 5, přičemž při hraní na něm se dokonce dočkáte podpory haptické odezvy nového ovladače DualSense.

Naši recenzi naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama