Naughty Dog dotočili závěrečnou scénu The Last of Us Part II
Novinka Naughty Dog dotočili závěrečnou scénu The Last of Us Part II

Naughty Dog dotočili závěrečnou scénu The Last of Us Part II

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4

V očekávané PS4 exkluzivitě se objeví i herečka Laurą Bailey a rapper Logic.

Reklama

Neil Druckmann opět škádlí fanoušky na Twitteru. Kreativní ředitel a jeden ze scénáristů očekávané PlayStation 4 exkluzivity The Last of Us Part II na sociální síti prozradil, že točil závěrečnou scénu a na papíru (pravděpodobně scénáři) vidíme slova Cut to Black a The End.

Finální scéna automaticky neznamená, že jsou připraveny všechny cut-scény. Na druhou stranu, proč by se Druckmann chlubil točením posledního filmečku, kdyby nebyly hotovy i ostatní? Ať už je to jakkoliv, je to další milník ve vývoji The Last of Us Part II. Pokračování akčního thrilleru stále nemá stanovené datum vydání. Jisté je, že vyjde na PlayStation 4 (a PlayStation 5 díky zpětné kompatibilitě). Spekulace hovoří o říjnu letošního roku.

Ještě před tímto tweetem prozradil Druckmann další zajímavost. Ve hře se objeví herečka Laurą Bailey a rapper Logic. Laura má hrát jednu z nejoblíbenějších postav kreativního ředitele Naughty Dog. Herečka se objevila i v původním The Last of Us, kde ale neměla žádnou významnou roli. V poslední době se ale dokázala prosadit, zahrála si Mary Jane Watson v open-world akční adventuře Spider-Man z roku 2018 a zahraje si Kait Diaz v Gears 5.

The Last of Us Part II předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama