Naughty Dog hledají nové zaměstnance, aby jim pomohli dokončit The Last of Us Part 2
Novinka Naughty Dog hledají nové zaměstnance, aby jim pomohli dokončit The Last of Us Part 2

Naughty Dog hledají nové zaměstnance, aby jim pomohli dokončit The Last of Us Part 2

Michal Burian

Michal Burian

15
Platformy PlayStation PlayStation 4

Vyjde hra v letošním roce?

Reklama

Proč stále neznáme datum vydání The Last of Us Part 2? Jedním z důvodu může být skutečnost, že hra ještě není dokončena a Sony nechce riskovat případný odklad jako se stalo u God of War nebo Days Gone. Nově to naznačují pracovní nabídky studia Naughty Dog, na které upozornil sám režisér Anthony Newman s výzvou, ať jim zájemci pomohou dokončit hru. Nabídky jsou různé, od designéra úrovní, přes různé programátory až po koordinátora administrativních činností. To jsou důležité pozice při dokončování hry.

Tyto pracovní nabídky mohou zároveň signalizovat, že se Naughty Dog snaží zrychlit práce a dokončit The Last of Us Part II v předstihu. Je ale otázkou, zda survival dobrodružství stihne vyjít do konce letošního roku. Mnozí si to myslí, včetně bývalého novináře IGN, ale opak může být pravdou. Přece jen, leštění a dodatečné práce (naštěstí vše má být již natočeno) zaberou nějaký čas a je lepší nic neuspěchat, aby dobrodružství s Ellie nemělo chyby a problémy jako nedávné Days Gone.

The Last of Us Part 2 se odehrává pět let po jedničce. Tentokrát nebudeme hrát za Joela, ale za Ellie, kterou čeká nesnadná cesta. S hrou se stále počítá na PS4. Díky zpětné kompatibilitě ji bude možné hrát i na budoucí PS5. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama