Návštěva jaderné elektrárny v survival hororu Chernobylite
Chernobylite Novinka Návštěva jaderné elektrárny v survival hororu Chernobylite

Návštěva jaderné elektrárny v survival hororu Chernobylite

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

17 minut z hraní Gamescom demoverze.

Reklama

Připravovaný survival horor Chernobylite od polského studia The Farm 51 se vyznačuje zajímavou atmosférou, důrazem na kradmý pohyb a výletem do oblasti Černobylu třicet let po výbuchu reaktoru. Autoři Get Even se rozhodli zprostředkovat hráčům napínavý a atmosférický příběh, který prožijeme v kůži bývalého zaměstnance jaderné elektrárny. Ten se 30 let po neštěstí vrací do oblasti a při pátrání se mu zjevuje minulost, kterou s ním budeme také prožívat. Můžeme se tak těšit na alternativní svět, podobně jako to udělali vývojáři skvělého Stalkera.

Nové video prezentuje ukázky z demoverze, která byla k vidění na Gamescomu v německém Kolíně nad Rýnem. Hlavní hrdina se vydává do jaderné elektrárny poblíž městečka Pripjať, aby získal radioaktivní materiál zvaný Chernobylite. Ten pohání speciální zařízení umožňující cestování v čase. V ukázce moc akce nevidíme, místo toho je zaměřena na stealth a k vidění jsou vzpomínky na minulost, včetně samotného výbuchu.

Pokud vás Chernobylite zaujal, tak už během podzimu bude spuštěna předběžná verze na Steamu. Později hra vyjde v plné verzi a vývojáři myslí i na PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama