Naznačení nového státu pro American Truck Simulator
American Truck Simulator Novinka Naznačení nového státu pro American Truck Simulator

Naznačení nového státu pro American Truck Simulator

Michal Burian

Michal Burian

9

Uhádnete z minutového teaseru, o jaký stát bude American Truck Simulator rozšířen?

Reklama

American Truck Simulator od českého studia SCS Software v době vydání (3. února 2016) obsahoval dva státy Severní Ameriky - Kalifornii a Nevadu. Po šesti měsících dorazilo bezplatné rozšíření přidávající Arizonu. V současné době tvůrci pracují na dalším balíčku, který už ovšem nebude zadarmo. Minutový teaser trailer naznačuje, o jaký stát tentokrát půjde. Uhodnete? Nelekněte se mimozemšťana ;-)

Podle vlajky ve videu se bude jednat o Nové Mexiko, stejně tak z předchozího vyjádření SCS Software. Nové Mexiko se nachází na jihu Spojených států amerických. Na západě hraničí s Arizonou, na severu s Coloradem, na severovýchodě s Oklahomou, na východě a jihovýchodě s Texasem a na jihozápadě s mexickými státy Chihuahua a Sonora. Jak vidno, do Nového Mexika budeme se svým truckem jezdit přes Arizonu.

Hlavním městem Nového Mexika je Santa Fe. Největšími městy potom Albuquerque, Las Cruces, Rio Rancho, Roswell a Farmington. Stát Nové Mexiko má rozlohu 315 194 km². Jde o pátý největší stát USA.

Kolik bude rozšíření s Novým Mexikem stát? Očekáváme stejnou cenu, za kterou se prodává Vive la France DLC do Euro Truck Simulatoru 2, tedy 17,99 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama