NBA Playgrounds 2 uvede na trh 2K Sports
NBA Playgrounds 2 Novinka NBA Playgrounds 2 uvede na trh 2K Sports

NBA Playgrounds 2 uvede na trh 2K Sports

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Arkádový basketbal se z toho důvodu malinko přejmenuje a má těžit ze spolupráce.

Reklama

U připravovaného arkádového basketbalu NBA Playgrounds 2 dochází ke změnám, které vysvětlují odklad pouhých pár dnů před plánovaným vydáním, zrušení předobjednávek a vrácení peněz. Vývojáři ze studia Saber Interactive se totiž dohodli se společností 2K Sports, která se postará nejen o uvedení produktu na trh, ale rovněž o to, aby NBA 2K Playgrounds 2 bylo ještě lepším titulem. Ano, tak zní nový název.

„Nemohli jsme ignorovat skutečnost, že první díl prodal zhruba milion kusů, vše digitálně,“ řekl senior viceprezident Jason Argent z 2K Sports. Spolupráce Saberu a 2K má vést k ještě většímu úspěchu. NBA 2K Playgrounds 2 má být obohaceno o NBA 2K styl, včetně větší péče před vydáním (vybroušení hry s vychytáním chyb) a dosud nespecifikovaných novinek.

„Nemůžeme se dočkat, až se s vámi podělíme o to, jak se snažíme, aby NBA Playgrounds 2 byla ještě větší a lepší hra,“ dodal Matt Karch ze studia Saber pro Polygon.

NBA 2K Playgrounds 2 vzniká ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Oproti předchozímu dílu se mají hráči dočkat lokálních a multiplayerových módů, stejně tak režimu Playgrounds Championship, jenž představuje nový celosvětový systém ligy s několika sólovými a kooperačními divizními žebříčky. Online část hry bude stát na dedikovaných serverech, možnosti pořádat vlastní zápasy, na zápasech čtyř hráčů (dva proti dvěma) a vrátí se soutěž s hodem za tři body.

Pro singleplayerové hráče je připraven mód sezóny. V něm se zúčastníte sezóny se svým vybraným týmem, play-off a nakonec i mistrovství NBA. Těšit se máme na více než 200 NBA hráčů, ať u těch současných či minulých. Mezi nimi budou Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden, Kyrie Irving, LeBron James, Russell Westbrook, Giannis Antetokounmpo, Anthony Davis, DeMar DeRozan, Damian Lillard, Karl-Anthony Towns, Shaquille O’Neal, Magic Johnson, Dr. J., Allen Iverson a Larry Bird. Je a mnohé další basketbalisty okoření nové pohyby, modely a animace a celkově má potěšit lepší umělá inteligence.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama