NBA Playgrounds 2 v gameplay traileru
NBA Playgrounds 2 Novinka NBA Playgrounds 2 v gameplay traileru

NBA Playgrounds 2 v gameplay traileru

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hráči si opět užijí spoustu srandy při hraní arkádového basketbalu.

Reklama

Za necelé dva týdny si budeme moci zahrát pokračování arkádového basketbalu NBA Playgrounds (recenze jedničky). Studio Saber Interactive na 22. května pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch za přijatelných 20 dolarů/euro chystá NBA Playgrounds 2. Hra se nám dnes ukazuje v gameplay traileru.

Nové video se zaměřilo na novinky, které NBA Playgrounds 2 přinese. Jednou z nich je režim Playgrounds Championship, jenž představuje nový celosvětový systém ligy s několika sólovými a kooperačními divizními žebříčky. Online část hry bude stát na dedikovaných serverech, možnosti pořádat vlastní zápasy, na zápasech čtyř hráčů (dva proti dvěma) a vrátí se soutěž s hodem za tři body.

Pokud raději hrajete proti umělé inteligenci, je pro vás přichystaný mód sezóny. V něm se zúčastníte sezóny se svým vybraným týmem, play-off a nakonec i mistrovství NBA. Těšit se máme na více než 200 NBA hráčů, ať u těch současných či minulých. Mezi nimi budou Stephen Curry, Kevin Durant, James Harden, Kyrie Irving, LeBron James, Russell Westbrook, Giannis Antetokounmpo, Anthony Davis, DeMar DeRozan, Damian Lillard, Karl-Anthony Towns, Shaquille O’Neal, Magic Johnson, Dr. J., Allen Iverson a Larry Bird. Je a mnohé další basketbalisty okoření nové pohyby, modely a animace a celkově má potěšit lepší umělá inteligence.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama