Nebezpečná operace v Bolívii pod taktovkou akce Ghost Recon: Wildlands
Ghost Recon: Wildlands Novinka Nebezpečná operace v Bolívii pod taktovkou akce Ghost Recon: Wildlands

Nebezpečná operace v Bolívii pod taktovkou akce Ghost Recon: Wildlands

Michal Burian

Michal Burian

47

Seznamte se detailněji s hrou prostřednictvím nového traileru a prohlédněte si edice, které si budete moci předobjednat.

Reklama

Stále platí, že neznáme přesné datum vydání Ghost Recon: Wildlands, ale předpokládá se letošek, konkrétně konec roku. Ubisoft dnes zveřejnil nový trailer, který přibližuje situaci v Bolívii. Se svou jednotkou budete mít hodně nebezpečný úkol: musíte ochromit chod celého drogového kartelu Santa Blanca. Ten zkorumpoval celou vládu a má zemi pod svou mocí. Čeká na vás záchrana obyvatel, zkorumpovaná vláda a nemilosrdný vůdce drogového kartelu.

Důležité je, že Ghost Recon: Wildlands bude možné hrát v singleplayeru i kooperaci s dalšími třemi hráči. Bolívie nabídne totální svobodu. Sami se budete moci rozhodnout, jak jednotlivé mise dokončíte. Na paměti musíte mít, že každý váš čin bude mít následky.

Zároveň s trailerem byly oznámeny prémiové edice, které si můžete předobjednat:

Sběratelská edice se jmenuje Calavera. Zahrne prý vše, co budou fanoušci chtít. K tomu ještě tři pohlednice z Bolívie, mapu herního světa, oficiální soundtrack na CD nebo plně funkční sluchátka. Samozřejmostí je Season Pass.

Edice Deluxe obsahuje standardní edici společně s digitálním Deluxe balíčkem. Ten zahrne pušku Huntsman a motorku a další in-game předměty pro zbraně a postavu. Dále oficiální soundtrack na CD, mapu Bolívie nebo XP booster.

Gold edice zase Season Pass s dvěma hlavními expanzemi, stejně tak exkluzivní digitální obsah s vozidly, zbraněmi a dalšími maličkostmi.

Pokud si hru předobjednáte, klidně jen standardní edici, získáte The Peruvian Connection - bonusovou misi v nebezpečných horách, kde se kartel Santa Blanca spojil s peruánskými pašeráky a výrobci drog.

Standardní edice se bude prodávat za 60 dolarů. Deluxe edici koupíte za 70 dolarů, Gold edici za 100 dolarů a sběratelskou edici za 120 dolarů. Ceny pro náš trh, ani edice, které se u nás budou prodávat, zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama