Filmy/Seriály Mortal Kombat Novinka Necenzurovaná upoutávka na film Mortal Kombat

Necenzurovaná upoutávka na film Mortal Kombat

Martin Zavřel

Martin Zavřel

23

Film rozhodně cílí na dospělé publikum.

Reklama

Nový pokus o zfilmování legendární série mimořádně brutálních her konečně nabídl první pořádnou ukázku. A přestože výprava místy působí trochu lacině, rozhodně nelze upoutávce upřít kvalitní atmosféru, věrnou originálu... a hlavně, odpovídající porci absurdní brutality, která k téhle značce prostě patří. Nevím jak vy, ale ve chvíli kdy došlo na "krvavé ledové kopí", měl jsem jasno: tohle musím vidět první den. Určitou garancí kvality je také jméno producenta: James Wan stojí za řadou úspěšných hororů, od Saw po Conjuring.

Oficiální popis zápletky filmu:

Hlavním hrdinou je MMA bojovník Cole Young, zvyklý se porvat za peníze a netušící vlastní tajné dědictví - nebo proč císař Outworldu Shang Tsung poslal svého nejlepšího bojovníka, kryomancera Sub-Zera, aby Colea zneškodnil. Cole se v obavách o bezpečí vlastní rodiny přidá k vyšetřování majora speciálních jednotek Jaxe (nesoucího stejné mateřské znaménko, jako Cole), ke kterému se připojí také Sonya Blade. Brzy se ocitnou v chrámu Lorda Raidena, prastarého boha a ochránce Earthrealm, pozemského světa, nabízejícího ochranu těm, kdo nesou ono znaménko. Zde Cole trénuje se zkušenými válečníky Liu Kangem, Kung Laem a zběhlým žoldákem jménem Kano, v přípravě na boj po boku největších šampiónů Země proti nepřátelům z Otherworldu v bitvě o vesmír. Bude Cole donucen odemknout svoji arcanu - nezměrnou sílu duše - včas na to, aby zachránil svou rodinu a zastavil Otherworld jednou pro vždy?

Napsané je to poněkud divoce, ale mohlo by to fungovat. Jen škoda, že se asi nedočkáme legendárně vtipného (špatného) českého dabingu, jako u původního filmu z roku 1995. Pamatuje si tady ještě někdo třeba na hlášku: "Škorpion a Mráz. Smrtonostní nepřátelé, ale moji věrní otroci!"

Film by měl do českých kin dorazit 14. dubna - pokud vůbec budou kina otevřená, samozřejmě.

V zahraniční bude dostupný od 16. dubna na streamovací službě HBO Max.

Služba HBO Max má někdy během letoška dorazit i do ČR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama