Necenzurovaná verze pekelného hororu Agony má vyjít koncem měsíce
Agony Novinka Necenzurovaná verze pekelného hororu Agony má vyjít koncem měsíce

Necenzurovaná verze pekelného hororu Agony má vyjít koncem měsíce

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy Windows PC

Jako samostatná hra na Steamu.

Reklama

Survival horor Agony, který vás prostřednictvím týrané duše zavede do samotného pekla, sice není žádným velkým hitem, ale vývojáři hráčům dluží necenzurovanou verzi. Krátce před vydáním bylo rozhodnuto, že Agony musí projít cenzurou. Ta ale neměla na PC de facto existovat, protože měl být dostupný patch s možností cenzurovaný obsah ve hře zobrazit. Z právních důvodů ale nebylo možné takovou aktualizaci vydat. Uplynulo několik měsíců a tvůrci oznámili příchod Agony Unrated na PC, což je právě slibovaná necenzurovaná verze.

Fanoušci se nenadáli a došlo k dalšímu problému. Polské studio Madmind začalo bojovat s finančními problémy a z technických a právních důvodů muselo zrušit vývoj Agony Unrated. Jak se ale zdá, Agony Unrated přece jen spatří světlo světa. Na Steamu se objevila karta hry a je u ní uváděno datum vydání 31. října 2018. Steam stránka je dostupná pouze pro přihlášené uživatele a jejím vývojářem a vydavatel je Tomasz Dutkiewicz. Že by vzal necenzurovanou verzi pod svá křídla šéf vývoje původního Agony?

Necenzurovaná verze pekelného hororu Agony má vyjít koncem měsíce

Pokud se Madmind Studio bude držet původních plánů, tak Agony Unrated obohatí další zvuky a cut-scény, nové erotické animace, textury a modely ve vysokém rozlišení bez cenzury, všechny scény, které byly odstraněny z původní verze, nebo další animace v režimu Succubus. Plus Agony Mode by měl být odemčený od začátku, stejně jako Succubus Mode.

Z Agony mělo být vystřiženo pět scén. Kromě „lehčích” scén, jako je třeba fyzika zadku, tak najdete i těžší věci z toho těžšího kalibru, jmenovitě například znásilnění sukuby… z pohledu první osoby… s hromadou krve… a penetrací. Snad není třeba dodávat, že na tohle by se měli dívat jenom ti dospělejší jedinci (a možná ani ti ne) a rozhodně ne v práci. Nejhorší jsou ale podle všeho znetvořená miminka, kterým jste mohli trvat hlavičky a dalšími brutálními způsoby jim ubližovat. Jinými slovy tvůrci z Polska zamýšleli vytvořit dobrodružství ve skutečném pekle. Peklem, kterým by si sami hráči prošli a zažili hrůzné věci.

Otázkou zůstává, jak to bude s cenou. Původně se mluvilo o 99% slevě pro majitele Agony, případně o bezplatném přídavku, zatímco ostatní by měly Agony Unrated za plnou cenu.

Recenzi Agony si můžete přečíst tady.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama