Need for Speed Heat Studio
Novinka Need for Speed Heat Studio

Need for Speed Heat Studio

Michal Jonáš

Michal Jonáš

7
Platformy Apple iOS Android Android

Doprovodná bezplatná aplikace pro úpravy automobilů do hry.

Reklama

Ještě před listopadovým vydáním Need for Speed Heat si můžete do chytrých mobilů stáhnout bezplatnou doprovodnou aplikačku Need for Speed Heat Studio. Tato apka vám umožní upravit si jakékoliv auto, jež se objeví ve hře a po vydání tento upravený vůz naimportovat do hry.

 

Need for Speed Heat Studio

 

Aby vás EA motivovala vracet se do aplikace častěji, každý týden do ní přibude balíček několika dalších aut. Od začátku totiž nejsou všechna dostupná. Pro import ale potřebujete založený účet EA Account. Zabudovaný editor vzhledu i tuningu dovoluje velmi podrobné přizpůsobení každého automobilu, od polepů a laku až po celé nové a vytuněné díly.

 

Need for Speed Heat Studio

 

Aplikace také umožňuje pomocí funkce augmentované reality umístit váš automobilový výtvor do reálného světa, vyfotit ho a pak sdílet na sociálních sítích Facebook, Instagram a Twitter. Podporovány jsou operační systémy Apple iOS 11.4 a Google Android 8.0 Oreo a novější. Na platformu Apple si stáhnete 499 MB, zatímco na Google zařízení jen 66 MB. Rozcestník ke stažení aplikace je zde.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?=3&v=SEVno3Cz3L0[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama