Nefalšované obrázky z PC verze The Division
Novinka Nefalšované obrázky z PC verze The Division

Nefalšované obrázky z PC verze The Division

Michal Burian

Michal Burian

168

Nejsou tak krásné, jako předvádí Ubisoft, i tak ale má tahle nadcházející taktická akce něco do sebe.

Reklama

Včera Ubisoft konečně zveřejnil minimální a doporučenou konfiguraci pro hraní The Division a k tomu přidal dva velmi pěkné obrázky z PC verze ve 4K rozlišení. Návštěvníci Zingu, kteří hru sledují bedlivě a koukají na gameplay záběry, tak věděli, že takhle hra ve skutečnosti nevypadá. To nově dokládají i screenshoty z Guru3D fóra, kde se několik hráčů pochlubilo svými zážitky ze hry.

Nejprve se podíváme na problémy. Hráči hráli s nastavením Max. Během testování pozorovali podivné klesání frekvence snímků za sekundu a k tomu The Division až moc využívá paměť grafické karty. Nechápou, proč tomu tak je, venku mají klidně 100fps, ale za rohem začne fps prudce klesat. Dle nich bude stačit patch a vše bude v pořádku.

Zbytek ale vypadá velmi dobře, sice se The Division ve vývojové verzi nepodobá oficiálním ukázkám z E3, ale i tak má velmi detailní stíny a propracované předměty, včetně oblečení, zbraní a dalšího vybavení.

Podle autora obrázků vypadá The Division ve skutečnosti o něco lépe, mnohem ostřeji a v pohybu si těch menších vad na kráse nevšimnete. Při prohlížení galerie musíte počítat s menší kompresí.

Připomeňme, že beta The Division začíná už příští týden - 28. ledna na Xboxu One a 29. ledna ve verzích pro PC a PlayStation 4. Betu si budete moci stáhnout o dva dny dříve (ti co mají pozvánku). Servery se vypnou 31. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama