Nefunguje vám aktivační klíč u PC verze Resident Evil 7? Není určen pro Steam
Resident Evil 7 Novinka Nefunguje vám aktivační klíč u PC verze Resident Evil 7? Není určen pro Steam

Nefunguje vám aktivační klíč u PC verze Resident Evil 7? Není určen pro Steam

Michal Burian

Michal Burian

34

Nemusíte volat na zákaznickou linku obchodu, stačí se pořádně podívat do krabičky a přečíst si pár řádků.

Reklama

V létě loňského roku jsme vás informovali o novém systému ochrany, který brání masivnímu přeprodávání kódů z krabiček. Využívá ho společnost Cenega. V krabičce s PC verzí hry není uveden kód pro Steam, nýbrž do služby Nobox. Do Nobox.cz či Nobox.sk musíte vložit svůj kód a až poté vám na e-mail přijde klíč určen pro aktivaci na Steamu.

Systém Nobox používá také polská Cenega. Do služby se zaregistrujete pomocí autorizačního klíče hry a své e-mailové adresy. U dalších her se stačí přihlásit a zadat další kód.

Pravděpodobně si říkáte, že je to jen další otravování pro poctivé zákazníky. Máte pravdu, jak se ale zdá, současná situace si to vyžaduje. Cenega zahrnula tento systém i do své nejnovější hry, tou je survival horor Resident Evil 7.

„Někteří vydavatelé opravdu hodně tlačí na to, aby se přeprodávání kódů z krabicových verzí maximálně omezilo. U několika her dokonce reálně hrozilo, že už krabicově vůbec nevyjdou. Proto jsme byli nuceni přijít s tímto řešení. Není to zavedené plošně na všechny hry, Nobox bude pouze u vybraných produktů,“ řekl Zingu loni v létě Chalid Himmat z české Cenegy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama