Nejdelší závod v The Crew pojedete čtyři hodiny
The Crew Novinka Nejdelší závod v The Crew pojedete čtyři hodiny

Nejdelší závod v The Crew pojedete čtyři hodiny

Michal Burian

Michal Burian

19

Otevřený svět zasazen do Severní Ameriky nabídne spoustu závodů. Jeden dokonce bude trvat čtyři hodiny.

Reklama

O masivních závodech The Crew od tvůrců Drivera toho v posledních dnech, týdnech a měsících moc neslyšíme. Vše ale vynahradil kreativní ředitel Julian Gerighty, který se nechal slyšet, že ve hře bude pro maniaky připraven čtyřhodinový závod, v němž projedete celou Ameriku.

„V The Crew máme závod od pobřeží k pobřeží, který s nejrychlejšími auty po silnice projedete asi za hodinu a půl. Pokud se rozhodnete jet off-roadem, tak počítejte zhruba dvě a půl hodiny."

„Pro maniaky jsme připravili šílený závod, který se nejede po hlavních cestách. Jde o závod kolem obvodu země. Jde o čtyřhodinový závod," překvapil Gerighty.

The Crew bude čistě multiplayerovou hrou, kde bude kladen velký důraz na spolupráci s ostatními hráči. Některých závodů se budete moci účastnit čistě sami za sebe, jako by v singleplayeru. Hra nabídne zmenšenou podobu Severní Ameriky, kde budou dálnice, silnice, lesní cesty a různé zkratky.

The Crew nemá stanovené datum vydání, naposled se Ubisoft nechal slyšet, že určitě dorazí v letošním roce na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama