Nejlidnatější městský obvod New Yorku součástí světa The Division
Novinka Nejlidnatější městský obvod New Yorku součástí světa The Division

Nejlidnatější městský obvod New Yorku součástí světa The Division

Michal Burian

Michal Burian

17

Chybět nebudou mise, kde budete zachraňovat rukojmí.

Reklama

Až doposud nebylo jasné, zda herní svět The Division zahrne i další městské obvody New Yorku jako je Brooklyn. Ten jsme mohli naposled vidět v roce 2013, kdy byla taktická akce z pohledu třetí osoby oznámena. Poté se ale Ubisoft soustředil výhradně na Manhattan a jeho okolí. Brooklyn nebyl vidět v trailerech ani na obrázcích. Naštěstí na něj Ubisoft myslel a v plné verzi skutečně bude.

Brooklyn potvrdil Ubisoft ve svém blogu, kde napsal, že oba okrsky New Yorku bude možné prozkoumat. Nebude to ale Brooklyn a Manhattan jak je známe dnes. New York totiž zasáhla zničující pandemie. Všude vládne chaos. Společnost se během několika dní bez jídla a vody rozpadla. Vláda aktivovala přísně utajovanou jednotku soběstačných agentů, známou jako The Division. Tito agenti, kteří žijí mezi námi zdánlivě obyčejným životem, jsou schopni operovat nezávisle na velení, pokud vše ostatní selže. Při boji za zachování civilizace, budou agenti čelit konspiraci obřích rozměrů.

Záchrana rukojmí

Z výpisu ratingové organizace ESRB, která udělila The Division doporučení „M“ (pro dospělé), jsme se dozvěděli, že budeme prozkoumávat městské oblasti po bio-teroristickém útoku. Budeme bojovat s pouličními gangy a milicí. K dispozici budeme mít kulomety, brokovnice, střílny nebo granáty.

„Boj je doprovázen realistickou střelbou, výkřiky bolesti a velkým množstvím krve. Některé scény zobrazující mrtvoly, jiné svázané lidi nebo lidi visící ze zábradlí. V některých úrovních mají hráči za úkol zachránit rukojmí,“ dočteme se ve výpisu ESRB. Na stránkách ještě stojí, že určité filmové scény ukazují bodnutí nebo zastřelení člověka. Nechybí ani sprostá slova jako “f**k,” “sh*t” a “a*shole” v dialozích.

V The Division tak bude i záchrana rukojmí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama