Novinka Nejnovější rozšíření GTA V trhá rekordy

Nejnovější rozšíření GTA V trhá rekordy

Martin Zavřel

Martin Zavřel

26
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Přesně proto se šestého dílu jen tak nedočkáme.

Reklama

Do GTA Online, multiplayerové součásti hry GTA V z roku 2013, minulý týden vyšel bezplatný přídavek nazvaný Los Santos Tuners. Jeho zaměřením jsou především pouliční závody v upravených vozidlech, pro které přidává nejen novou lokaci a auta, ale také třeba novou hudbu pro rádio stanice ve hře. Jak se zdá, tento přídavek dokázal i po osmi letech od vydání hry zlámat rekordy její popularity:

"Velké poděkování naší úžasné GTA Online komunitě - s pokorou se chceme podělit o informaci, že pro Los Santos Tuners se do hry připojilo více hráčů, než pro jakékoliv předchozí rozšíření v minulosti! Jako poděkování dodáme brzy 250 000 GTA dolarů na účty všech zúčastněných hráčů. Uvidíme se na ulicích LS!"

Abyste virtuální měnu získali, musíte hru zapnout nejpozději do 1. srpna. Peníze by pak měly dorazit na váš herní účet do 72 hodin. GTA V každopádně nadále posouvá hranice toho, co je v moderním herním průmyslu možné. Zatímco PlayStation 2 dostal tři různé GTA hry, GTA V se dostalo již na tři různé generace PlayStation konzolí a podle těchto zpráv vůbec nezpomaluje. Hra již prodala přes 145 milionů kopií.

S takovou Rockstar opravdu nemají důvod s vývojem šestého dílu nějak spěchat.

Nejnovější rozšíření GTA V trhá rekordy
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama