Nejspíš uniklé killstreaky k Black Ops 2
Call of Duty: Black Ops 2 Novinka Nejspíš uniklé killstreaky k Black Ops 2

Nejspíš uniklé killstreaky k Black Ops 2

Jan Kalný

Jan Kalný

21

Na internet se prý od důvěryhodných zdrojů dostal seznam killstreaků, alespoň to tvrdí Johnann z DualSchockers.

Reklama

Killstreaky jsou seřazeny podle nutného počtu zabití.

Killstreaků, jak je v sérii poslední dobou zvykem, není málo. První nás uvítá klasická hračka UAV, která dokáže sledovat na minimapce vaše nepřátele. Poté zde máme klasický Care Package, jenž se stal prakticky legendou "novodobého Call of Duty". RC-XD se také navrací z prvního Black Ops, jedná se o dálkové autíčko s výbušninou. Poté zde máme Microwave Turret, ve zkrácené verzi, mikrovlnka na vojáky, která je dostatečně zpomalí.

Jako další se nám z původního Black Ops navrátil všemi nepřáteli nenáviděný Death Machine - Rotačák! S tím také přichází Hellstorm Missile, což je obdoba Predator Missle z Modern Warfare s tím rozdílem, že hráč může ještě před dopadem vypustit tříštivé bomby, které se rozletí do několika metrů a pak vybuchnou.

Další killstreak bude, to můžeme říct všichni s jistotou - nejvíce nenáviděný killstreak v historii Call of Duty, Multiple Grenade Launcher, jak již název napovídá, jedná se o granátomet s velkou kadencí (opravdu velkou).

Další je ovladatelný dron QR Drone, nic zvláštního. Poté tu máme AI Tank, který by měl být totožný s Assault Drone z Modern Warfare 3. Sentry Gun, všemi (ne)oblíbená zbraň, prostě sentry, která může být i dálkově ovládaná. Dalším killstreakem na seznamu je Orbital VSAT, jenž je totožný s Advanced UAV z Modern Warfare 2; na minimapě vám ukáže pozice nepřátel a to v reálném čase.

Možná další nenáviděný killstreak bude Single Seeker Drone, kterého vyšlete do vzduchu a jednoduše zabije nejbližší nepřátelé. Opět se navrátilo také EMP, které dočasně "ochromí" techniku nepřátel. Poté zde máme dvě pilotovatelné technické vymoženosti, které se moc neliší, obě slouží k prostému zabíjení nepřátel pomocí kulek nebo raket. Poté zde máme jakýsi vrtulník, do něhož můžete nastoupit a střílet z něj rotačákem, popřípadě se nechat přemístit na jiné místo na mapě.

V neposlední řadě tu máme Attack Dogs, tedy otravné psy, které známe z prvního dílu. A jako úplně poslední killstreak z tohoto seznamu je Drone Swarm. Ten vám umožní vyslat doslova armádu dronů vpřed a zneškodnit tak každého nepřátelského vojáka.

Za sebe si myslím, že jestli je tento seznam opravdu skutečný, tak celý multiplayer pohřbí hodně hluboko.

Některé z killstreaků můžeme vidět v nedávno zveřejněném multiplayerovém traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama