Nejvýdělečnější hry na Steamu z 18. týdne
Dune: Spice Wars Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 18. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 18. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Pokračování kultovního roguelite vystrkuje růžky.

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 8. května.

První dvě příčky opět nemusíme komentovat, jelikož ty už nějakou dobu zůstávají beze změny. To znamená, že jedničkou je handheld Steam Deck, jehož následuje hit od FromSoftware - Elden Ring.

O několik příček si nicméně polepšilo Rogue Legacy 2, tedy pokračování kultovní roguelite záležitosti, které se vyšplhalo až na místo třetí.

A mezi tituly, které si ještě o něco polepšily, se nachází i zlevněné Monster Hunter Rise, jež PCčkáři zřejmě chtějí dohnat, než dorazí rozšíření Sunbreak.

Naopak lehké padání potkalo The Stanley Parable: Ultra Deluxe, což ale vývojáře určitě příliš nemrzí, jelikož se pouze přesunulo ze čtvrtého místa na páté.

Druhou desítku pak otevírá Valve Index VR Kit, kterému zde pomáhá jeho vysoká cenovka, zatímco sedmá pozice patří dalšímu zlevněnému titulu - Sekiro: Shadows Die Twice - GOTY Edition.

Slevy nicméně dále pomáhájí i Dying Light 2 Stay Human na osmé příčce (minule desáté), zatímco chválená novinka Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters se vyšplhala na devítku.

Na chvost se poté propadl předběžný přístup pro strategii Dune: Spice Wars.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama