Nejvýdělečnější hry na Steamu z 22. týdne
Elden Ring Novinka Nejvýdělečnější hry na Steamu z 22. týdne

Nejvýdělečnější hry na Steamu z 22. týdne

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Ve znamení slev a očekávaných předních míst.

Reklama

Stránka SteamDB opět přinesla žebříček nejvýdělečnějších her na Steamu z uplynulého týdne, který tentokrát končil 5. června.

Opět platí, že na prvních místech docházelo spíše jen k lehkým úpravám, tudíž handheld Steam Deck převzal zpět první pozici, kvůli čemuž se upírské V Rising muselo spokojit s druhou příčkou (což je pořád velký úspěch), zatímco Elden Ring si stále hoví na třetí pozici.

Nicméně set pro virtuální realitu Valve Index VR Kit poskočil o několik pozic a probojoval se až na místo čtvrté (znovu ale připomínáme, že mu dost pomáhá i vysoká cenovka, jelikož se jedná o nejvýdělečnější produkty, nikoliv doslova nejprodávanější).

No a díky další slevové akci se do desítky, respektive na pozici pátou, probojoval pirátský sandbox Sea of Thieves.

Druhou polovinu zase otevírá nesmrtelné a stále podporované No Man's Sky, kterému je v patách líbezný zážitek pro páry - It Takes Two.

FIFA 22, která kus uplynulého týdne byla stále ve výrazné slevě, posléze spadla na pozici osmou, avšak Sniper Elite 5 si zase o jedno místo polepšil a uzmul si "devítku".

Na úplném chvostu posléze nalezneme předobjednávky pro kyberpunkově-kočičí titul Stray, který v minulém týdnu konečně dostal datum vydání a my se na něj v redakci velice těšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama