Nejvýznamnější filmové a seriálové trailery z Comic-Conu 2018 na jednom místě
Novinka Nejvýznamnější filmové a seriálové trailery z Comic-Conu 2018 na jednom místě

Nejvýznamnější filmové a seriálové trailery z Comic-Conu 2018 na jednom místě

Jan Kalný

Jan Kalný

15

Co všechno bylo v posledních dnech k vidění v San Diegu?

Reklama

Třetím rokem za sebou vám přinášíme souhrn těch nejdůležitějších filmových a seriálových trailerů, které se objevily na letošním Comic-Conu ze San Diega. Jako obvykle převládají především trailery na seriálové záležitosti, ať už ty zavedené, nebo ty nové.

Hned zkraje je ovšem nutno podotknout, že fanoušci filmového universa Marvelu (MCU) se letos ničeho nedočkali. Captain Marvel vycházející v březnu příštího roku, a tudíž samozřejmě i čtvrtý díl Avengers, jsou tedy zatím mimo náš dosah. Alespoň oficiálně a veřejně.

Fanoušci Marvelu toho obecně letos moc nedostali. Naopak příznivci DC se zase mají jako prasata v žitě. Došlo na trailery Aquamana a Shazama!, DC seriály ze stanice CW, Young Justice nebo Titans (ačkoli ten jediný nejspíš nestojí za řeč). Kromě toho samozřejmě došlo i na trailery řady filmů a seriálů mimo tyto dva komiksové titány. Trailer na The Walking Dead, Mayans M.C. nebo Nightflyers? Všichni tu jsou…


Na zpracování tohoto souhrnu se podíleli Jan „Honzas4400” Kalný a Martin „Cvrnda” Cvrček

Marvel - seriály

Druhá série Iron Fist

První série Iron Fist to jednoduše řečeno schytala. Hodnocení často nedosahovalo nijak pozitivních ohlasů a slovy jako „nuda”, „strašné” nebo „nezajímavé” se vůbec nešetřilo. Jestli dokáže druhá série vyšvihnout kvalitu seriálu na úroveň jeho tří sourozenců - Daredevila, Jessicy Jones a Luka Cage - to ukáže až čas. Respektive až druhá série 7. září vyjde. Než se tak ale stane, budeme si muset vystačit s trailerem (ačkoli je to spíše teaser).

Druhá série The Gifted // X-Men: Nová generace

Druhá série Cloak & Dagger

V rámci Cloak & Dagger jsme se alespoň dočkali malého teaseru potvrzujícího druhou sérii.

DC Comics - filmy

Aquaman

Co si budem povídat, filmy z DCEU nemají tu nejlepší historii. Vypadá to ale, že Aquaman by mohl patřit mezi ty lepší - přinejlepším barevnější - kousky.

Shazam!

Warneři tomu sice říkají teaser, ale tahle téměř tříminutová ukázka je trailer jako zvon. Hlavně tedy překvapivý trailer, protože málokdo čekal, že ze Shazama uvidíme něco víc, než jen pár nenavazujících záběrů, vzhledem k tomu, že vychází až v dubnu 2019.

DC Comics - seriály

Titans

Inu… Posuďte sami.

Třetí série Young Justice

Abych vám ale hned po Titans spravil náladu, tak tady máte trailer na třetí sérii Young Justice, respektive Young Justice: Outsiders. Tohle už vypadá k světu, no ne?

Sedmá série Arrow

Pátá série The Flash

Čtvrtá série Supergirl

Čtvrtá série Legends of Tomorrow

To ostatní - filmy

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald // Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny

Po teaseru přichází plnohodnotný trailer druhých Fantastických zvířat, který opět dává velmi jasně najevo, v jakém světě se film odehrává. Grindelwaldovy zločiny očividně pro přímý odkaz na události Harryho Pottera nikdy nepůjdou příliš daleko, a to bez ohledu na značný časový rozestup.

Godzilla: King of the Monsters

Godzilla je zpět. A tentokrát se ve jménu obrany přírodního řádu postaví hned několika klasickým monstrům, s nimiž se porve v květnu příštího roku.

Glass // Skleněný

Steven Universe: The Movie

Dragon Ball Super: Broly

Pokud jste jedni z těch, kteří anglický dabing v anime považují za hřích, tak zde se můžete podívat na originální/původní verzi traileru.

Invader ZIM: Enter the Florpus

To ostatní - seriály

Sedmá série Star Wars: The Clone Wars // Star Wars: Klonové války

Star Wars: The Clone Wars se vrací ve formě poslední série, která nabídne řádný konec celého animovaného seriálu a přímo ho propojí s filmovou Pomstou Sithů. V březnu 2013 byl v návaznosti na odkoupení Lucasfilmu společností Disney seriál zrušen, a to po šesti sériích. Od té doby fanoušci sborově volají po návratu Klonových válek a nyní je Lucasfilm konečně vyslyšel. Dave Filoni tak se svým animačním týmem připravuje dalších 12 epizod, jež budou k dispozici v rámci chystané streamovací služby od Disneyho. Ta má odstartovat koncem příštího roku.

Nightflyers

„Z mysli George R. R. Martina,” láká oficiální popis nového seriálu. Je nutno dodávat něco více?

Jedenáctá série Doctor Who // Pán času

Nový showrunner, noví spisovatelé, nové postavy, noví herci a zároveň také nové tváře a nové světy. Tak nějak se dá ve zkratce popsat jedenáctá série Doctor Who (česky Pán času, i když teď už asi Paní času) a trailer na ní.

Pokračování páté série Vikings // Vikingové

Disenchantment

Mayans M.C.

Fanoušci seriálu Sons of Anarchy (Zákon gangu) se mohou radovat, protože také došlo na trailer na první sérii jeho spin-offu - Mayans M.C.

Sedmá série Voltron

Druhá série Star Trek: Discovery

Finále Adventure Time // Čas na dobrodružství

Devátá série The Walking Dead // Živí mrtví

Mnozí už považují seriál The Walking Dead za nastavovanou kaši, mnozí, včetně těch, kteří se podíleli na tomto souhrnu, jeho sledování dávno vzdali. I tak je ale v plánu devátá série. Trailer, který na ni láká, přeci jen nabízí pár potenciálně zajímavých motivů a témat.

Čtvrtá série Fear The Walking Dead // Živí mrtví: Počátek konce

Třetí série Preacher

Čtvrtá série Better Call Saul // Volejte Saulovi

Roswell, New Mexico

Třetí série Stan Againts Evil

Třetí série The Man In The High Castle

Legacies

Druhá série Lore

Homecoming

Druhá série Orville

Origin

Třetí série Van Helsing

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Project Blue Book

Trailer na seriál Project Blue Book od History sice nevyšel v rámci letošního Comic-Conu, ale vyšel natolik nedávno, že není důvod ho sem nezahrnout. Už jen proto, že tohle vypadá vskutku zajímavě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama