Nejvýznamnější trailery z letošního Comic-Conu na jednom místě
Novinka Nejvýznamnější trailery z letošního Comic-Conu na jednom místě

Nejvýznamnější trailery z letošního Comic-Conu na jednom místě

Jan Kalný

Jan Kalný

34

Trailer na Wonder Woman, ukázka z filmu Justice League, nový Doctor Strange trailer a první pohled na Luke Cage od Netflixu. A spousta dalších věcí.

Reklama

Letošní Comic-Con v San Diegu přinesl pro fanoušky komiksových filmů tuny ovoce. Dočkali jsme se několika ukázek od DC i Marvelu a mezi nimi jsou i první trailery a ukázky nových filmů.

A pokud se náhodou ptáte, proč o tom na herním webu píšeme… protože proč ne. A navíc je neděle.

Marvel

Zprvu začneme Marvelem, který ze dvou zmíněných táborů ukázal objektivně méně. Mezi jeho přednosti na letošním Comic-Conu patřily především ukázky a trailery na seriály, zpravidla v režii Netflixu, ale došlo i na nějaký ten film.

Doctor Strange

Tím nějakým filmem je Doctor Strange. Už před nějakou dobou jsme mohli vidět první trailer, ale ukázek ohledně točících se domů, dimenzí a kouzel není nikdy dost.

Doctor Strange bude u nás v kinech 3. listopadu letošního roku.

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Tím nějakým dalším filmem je pokračování Strážců Galaxie. Mezi herce, kteří se ve filmu objeví, můžete přivítat Kurta Russella, který si střihne roli otce hlavního hrdiny. Samotného filmu se pak dočkáme 25. dubna příštího roku. To jsou ty dobré zprávy, tou špatnou je, že trailer, který byl na Comic-Conu ukázaný, zatím není veřejně dostupný, takže na ten si budeme muset chvilku počkat.

[místo pro ten dozajista úžasný trailer, který by měl Marvel fakt už vydat]

Luke Cage

Za předpokladu, že vás seriály Marvelu (a Netflixu) tolik nelákají, tak tím vaše dávka Marvelu končí. Ti z vás, kteří mají o seriály zájem, se mohou těšit hned na několik věcí. Tou nejprominentnější byl trailer na seriál Luke Cage od Netflixu, který se zapojuje do stejného universa jako Daredevil a Jessica Jones (také od Netflixu).

Vydání celé první série, tzn. 13 hodinových dílů, bychom se měli dočkat už 30. září a Luke Cage bude, jak jinak, dostupný na Netflixu.

Iron Fist

Svou necelou minutu slávy si odbyl také další kousek Marvelu a Netflixu - Iron Fist. Z něho jsme moc nedostali, a to ani datum vydání, které je pořád stanovené na „již brzy”.

Daredevil

Všechny tyhle seriály ale začaly tím jedním důležitým - Daredevilem. Ten se samozřejmě vrátí ve třetí sérii, a i když jsme se traileru nedočkali, podívat se můžeme alespoň na krátký teaser.

The Defenders

A to nejlepší z kombinace Marvel-Netflix naposled. Co se stane, když vezmete produkci Netflixu a vhodíte k sobě Daredevila, Jessicu Jones, Luka Cage, Iron Fista a zajímavého záporáka? Vznikne vám The Defenders.

Plnohodnotného traileru jsme se sice nedočkali, ale krátký teaser stačí. První série se však dočkáme až příští rok.

Legion

Aby těch seriálů nebylo málo, řítí se k nám také Legion od Marvelu a FX. V Legion budeme sledovat Davida Hallera, schizofrenika, který v hlavě slyší a vidí hlasy a vize, které jsou samozřejmě smyšlené. Nebo ne?

Agents of S.H.I.E.L.D.

Pořád toho nemáte dost? Fajn, tak tady je krátký teaser na čtvrtou sérii Agentů S.H.I.E.L.D.

DC Comics

Ať už jste nebo nejste fanouškem DC, tak to, že na letošním Comic-Conu zaváleli, se jim upřít nedá. Zatímco Marvel se letos soustředil spíše na seriály, DC (spolu s Warner Bros.) zvolilo napůl filmy a napůl seriály.

Wonder Woman

Mezi největší skoro až překvapení letošního Comic-Conu patří trailer na Wonder Woman. Překvapení především proto, jak dobře to vlastně vypadá. A vypadá tak, že tohle je ten hraný film s Wonder Woman, na který jsme čekali docela dost dlouho.

Wonder Woman bychom se měli dočkat v našich kinech až 1. června příštího roku, ale snad to čekání bude stát za to.

Suicide Squad

Na svoje nezapomněl ani sebevražedný oddíl ze Suicide Squad ve svém novém traileru „Soundtrack Remix”. Samotný trailer by možná mohl prozradit pár detailů nebo scén, které byste vidět nechtěli (jak už je to koneckonců s každým trailerem) a vzhledem k tomu, že se na film můžete u nás v kinech podívat už 4. srpna… Je to na vás.

Suicide Squad č. 2 a č. 3

Nikoliv, nejde o chybu, Soundtrack Remix nebyl tou jedinou věcí, které jsme se v poslední době okolo Suicide Squad dočkali. Následující dva trailery, zaměřující se přímo na Harley Quinn a Jokera, byly sice vydány už před samotným Comic-Conem, ale vlastně není důvod je sem nezahrnout.

Justice League

Pokud vám už ukázky ze Suicide Squad lezou krkem, možná vás potěší jedno z překvapení letošního Comic-Conu. První pohled (nikoliv však čistokrevný trailer) na filmovou Ligu spravedlnosti, která spojí Batmana, Wonder Woman, Flashe, Cyborga a Khala D… Aquamana do jednoho filmu.

Sporným bodem snad jen budiž to, že režii má na svědomí Zack Snyder, který se po Batman V Superman nestal zrovna oblíbeným. Tentokrát by na něj ale měl dohlížet poker face Bena Afflecka v roli výkonného producenta filmu.

Ať už to dopadne jakkoliv, samotného filmu bychom se v našich kinech měli dočkat 16. listopadu příštího roku.

LEGO Batman Movie

A poslední věc ohledně DC filmů - LEGO Batman. Tady už snad není potřeba něco dodávat, snad jen kromě toho, že se filmu v kinech dočkáme 9. února příštího roku.

The Flash

Tím vlastně ta část s filmy skončila a na řadě jsou seriály pod taktovkou CW. A prvním seriálem v řadě je The Flash, který se 4. října vrátí v první epizodě třetí série.

Arrow

Když už se jakkoliv zmiňuje CW nebo Flash, ruku v ruce s tím jde i Arrow, který v podstatě odstartoval celou mánii ohledně DC/CW seriálů.

I Arrow se dočkal nového traileru, který ukazuje jeho pátou sérii v akci. Prvního dílu se dočkáme hned další den po premiéře Flashe, tedy 5. října.

DC's Legends of Tomorrow

A do třetice se musí zmínit třetí CW seriál - Legends of Tomorrow. Druhá série se dočká premiéry 13. října.

Justice League Action

Pokud vám relativně krátká ukázka z filmu Justice League nestačila, určitě oceníte ukázku z animovaného seriálu o, ano, hádáte správně, Justice League. Začátku tohohle seriálu bychom se měli dočkat ještě letos někdy na podzim.

To ostatní (seriály)

Na svoje si samozřejmě nepřijdou jenom čistokrevní fanoušci Marvelu nebo DC, ale i filmů a seriálů obecně. A ti se rozhodně také dočkali menších Vánoc.

The Walking Dead

Seriáloví fanoušci obecně si už nejspíš brousí nehty na sedmou sérii The Walking Dead, která se k nám dostane už 23. října.

Fear the Walking Dead

TWD už by tentokrát nebylo kompletní i bez ukázky druhé série spin-offu Fear the Walking Dead.

The Exorcist

Ani stanice Fox nezůstává pozadu a na 23. září chystá první sérii seriálu The Exorcist, založeném na stejnojmenném filmu z roku 1973.

Vikings

The Man in the High Castle

Star Trek Discovery

Tady je nutno dodat, že teaser na oficiálním kanálu Star Treku byl smazán. Samotné nadšení fanoušků vůči CGI efektům nebylo zrovna kdo ví jak velké (což je pravděpodobně důvod ke stáhnutí videa) a kdo ví, co se bude teď dít.

American Gods

BBC Sherlock

Konečně…

To ostatní (filmy)

Kong: Skull Island

King Arthur: Legend of the Sword

Fantastická zvířata a kde je najít

Blair Witch

Snowden

Buchty a klobásy (Sausage Party)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama