Někdo už hraje Red Dead Online
Red Dead Redemption 2 Novinka Někdo už hraje Red Dead Online

Někdo už hraje Red Dead Online

Jiří Šmerda

Jiří Šmerda

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Achievemetny prozradily, že někdo už hraje Red Dead Online.

Reklama

O tom že bude existovat Red Dead Online už nějakou dobu víme, na co však všichni netrpělivě čekáme, jsou informace. Spoustu věcí už jsme se dozvěděli, jako fakt že budeme sbírat zkušenosti, plnit budeme jak kooperační, tak kompetitivní mise, starat se budeme o vlastní sídlo a pravděpodobně se bude začínat nějakým prologem, podobně jako v GTA Online. A pokud jsou úniky pravdivé, těšit se můžeme i na nějakou tu variaci Battle Royale módu. Tu nejdůležitější věc však pořád nevíme. Kdy budeme moci roztočit naše virtuální laso s kamarády?

Podle nejnovějších zpráv však už existují tací, kteří se už po online divokém západě pohybují. První s touto zprávou přišel server Ultragamerz, který postřehl nějakou aktivitu u Xbox achievementu “Breakout“. Ke splnění tohoto achievementu ale potřebujete odehrát kus z Red Dead Online. Když další média dělaly hlubší průzkum, přišly na to, že i ostatní achievementy spojené s online částí prokazují podobnou aktivitu. Ačkoliv počet hráčů, kteří úspěšně splnili dané achievmenty, je pouze 0,01 % uživatelů Xbox konzole.

Otázkou ale zůstává, kdy i my ostatní smrtelníci budeme moci vyzkoušet, jak moc proklatě nízko mají kolty u pasu naši kamarádi. S ohledem na skutečnost, že někdo už opravdu hraje a k prohlášení, že se beta bude spouštět někdy ke konci listopadu, můžeme jen konstatovat, že by naše čekání mohlo být možná i v rámci několika málo desítek hodin. Přeci jen listopadu už zbývají pouze 4 dny a my jsme nažhavení jako letní slunce v pravé poledne.

Red Dead Redemption 2 objednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Někdo už hraje Red Dead Online
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama