Několik detailů o postavách a hercích v Quantum Break
Quantum Break Novinka Několik detailů o postavách a hercích v Quantum Break

Několik detailů o postavách a hercích v Quantum Break

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Petyr Baelish ze Hry o trůny si střihne roli dalšího úlisného zmetka, nový titul od tvůrců Alana Wakea a Maxe Payna má ale hereckých ozdob víc.

Reklama

Mimo záběr reflektorů Gamescomu a konference Microsoftu došlo ke spuštění oficiálního webu Quantum Break, kterému v tuto chvíli dominuje přehled hlavních postav a herců, s nimiž se setkáme v samotné hře i v doprovodných hraných sekvencích. Přehled přitom potvrzuje to, co dnešní trailer a předešlé materiály jen nastínily.

Aiden Gillen se ujal role hlavního záporáka jménem Paul Serene. O něm se Sam Lake z Remedy krátce zmínil ve starším videu, přičemž víme, že Serene šéfuje korporaci Monarch, proti které budeme bojovat. Vlivem experimentu, který způsobil narušení času, navíc vládne jistými speciálními schopnostmi. Gillen se očividně hodlá zaškatulkovat jako představitel úlisných záporáků, koneckonců jeho Petyr Baelish v seriálové Hře o trůny také není kdovíjaký dobrák.

Speciální schopnosti mají vlivem experimentu i hlavní hrdinové Jack Joyce (Shawn Ashmore) a Beth Wilder. Tu si podle informací z Twitteru Sama Lakea zahraje relativně neznámá Courtney Hope.

Dominic Monaghan si zahraje Jackova bratra Wiliama, vědce, který může soudě dle proslovu v dnešním traileru zabránit konci času. Pokud ale trailer nelže, Paul Serene Williama zastřelí, což určitě nebude mít moc příznivé následky.

Zbývá herec Lance Reddick v roli jistého Martina Hatche. O této postavě bohužel v tuto chvíli nevíme nic. Pokud je vám ale samotný herec povědomý, možná si ho pamatujete z loňské akční pecky John Wick, dále mihnul například v Emmerichově Godzille z roku 1998 a stejně jako Dominic Monaghan si zahrál v seriálu Ztraceni. V něm měl ale o poznání menší roli než Monaghan. V seriálu Hranice nemožného se ale ujal jedné z hlavních rolí (thx James Faith)

Na oficiálním webu jsme je k dispozici i nový obrázek. Na závěr tradičně připomínáme, že Quantum Break vyjde 5. dubna 2016. Další střípky informací a gameplay z dnešní konference Microsoftu najdete v předešlé novince, zmíněný trailer najdete níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama