Někteří fanoušci kritizují vzhled Mary Jane v Marvel's Spider-Man 2
Spider-Man Novinka Někteří fanoušci kritizují vzhled Mary Jane v Marvel's Spider-Man 2

Někteří fanoušci kritizují vzhled Mary Jane v Marvel's Spider-Man 2

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

18
Platformy PlayStation PlayStation 5

Vývojáři uvádí věci na pravou míru.

Reklama

Minulý týden zveřejnili vývojáři ze studia Insomniac Games nový příběhový trailer z očekávané PlayStation exkluzivity Marvel's Spider-Man 2. Ukázka se zaměřila na prezentaci různých postav v čele v Peterem Parkerem, Milesem Moralesem, Venomem či Mary Jane. Právě Mary Jane Watson a její vzhled se stal mezi hráči terčem poměrně četných diskuzí.

Fanoušci poukazovali na dobře patrnou změnu mezi podobou Mary Jane v původní hře z roku 2018 a chystaném pokračování. Část hráčů novou podobu Mary Jane kritizovalo a domnívalo se, že autoři pro druhý díl zvolili jinou herečku. Vášně musel uklidňovat až kreativní ředitel Insomniacu James Stevenson, který prozradil, že Mary Jane hraje v obou hrách stejná herečka (Laura Bailey) a k žádné změně v tomto směru nedošlo.

Stevenson dále v pokračující diskuzi s fanoušky na Twitteru odhalil, že všechny obličeje byly pro druhý díl nahrány od základů znovu. Z tohoto důvodu jsou dle jeho slov k vidění určité přirozené změny. Výsledkem mají být detailnější obličeje a modely, které by měly více odpovídat vzhledu skutečných herců.

Na srovnání mezi prvním a druhým dílem se můžete podívat v níže přiloženém videu z kanálu ElAnalistaDeBits. Marvel's Spider-Man 2 vychází 20. října exkluzivně na konzoli PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama