Někteří hráči si omylem objednali Xbox One X
Novinka Někteří hráči si omylem objednali Xbox One X

Někteří hráči si omylem objednali Xbox One X

Dominik Tománek

Dominik Tománek

41
Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Dvakrát měř, jednou řež.

Reklama

Včerejší start předobjednávek Xbox Series X a Series S dopadl pro některé zájemce nepříliš šťastně. Kromě předpokládaných padajících serverů, přetížených hráči prahnoucími po nové konzoli se totiž zapojil i lidský faktor. Někteří z nich si totiž dost možná omylem objednali stávající generaci konzole od Microsoftu.

Podle Twitteru Andrew Alerts se totiž na Amazonu Xbox One X posunul v žebříčků prodávanosti, a to až o 747 %. Přílišná rychlost se tedy některým lidem příliš nevyplatila. Nepomohl tomu ani fakt, že některé obchody spustili předobjednávky s prodlevou. Pokud jste dnes ráno, například na zmíněném Amazonu, pokusili najít heslo "Xbox Series X", tak jste nakonec skončili u prodeje Xbox One X. Kromě velmi podobného názvu na přehlednosti nepřidává ani stejná barva obou strojů.

Na sociálních sítích chybu pár kupujících dokonce přiznalo. "Skoro jsem u toho spal, a tak jsem si omylem objednal Xbox One X. SAKRA!!!" napsal jeden z uživatelů Twitteru.

Nebyl ovšem jediný, do nezáviděníhodné situace se dostal i další smolař : "V osm ráno se mi povedlo na Best Buy ulovit Xbox, ale přišlo mi docela divný, že mi ho mají dodat už 30. září. To, že jsem si objednal Xbox One X jsem zjistil až příliš pozdě..."

Nárůst prodejů rozhodně neznamená, že si všichni Xbox One objednali omylem. Je zde ale reálná šance, že se pár neštěstlivců spletlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama