Nemluvte o EA špatně, nebo si nezahrajete
Dragon Age 2 Novinka Nemluvte o EA špatně, nebo si nezahrajete

Nemluvte o EA špatně, nebo si nezahrajete

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

47

Electronic Arts rozjelo nepřiměřeně ostrou kampaň proti hráčům nespokojeným s jejich počínáním na trhu.

Reklama

Aktualizace: Pozastavení účtu je pouze na 72 hodin s podmínkou, že se zmíněný uživatel během této doby nesmí provinit proti pravidlům oficiálního fóra. Pokud již nebude "vyvádět', bude si moci za 72 hodin opět zahrát a navštívit diskuzní fórum. (thx Petrain).

Původní zpráva

Jeden z fanoušků studia BioWare to okusil na vlastní kůži, když mu byl zakázán přístup nejen na fórum, ale rovněž k účtu, na němž má registrované všechny hry.

To vše pouze za to, že na oficiálním fóru tvůrčího celku vedení studia obvinil z toho, že zaprodalo duše ďábelskému Electronic Arts.

Chvíli na to byl na 72 hodin vyloučen z fóra pro nepřístojné chování, s čímž se smířil a bral to jako oprávněný zásah, avšak zákaz přístupu k jeho BioWare účtu a možnosti aktivovat kopii Dragon Age II už nesnesl.

Stěžoval si proto přímo lidem v BioWare, kteří mu však odpověděli, že takováto práva třímá v rukou výhradně EA a oni s tím nemohou nic dělat. V rukou mu tak zůstala kopie hry za 50 euro, kterou může používat tak maximálně jako podložku pod myš.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama