Nepoužité obrázky pro Steam karty prvního Half-Life připomínají staré časy
Half-Life Novinka Nepoužité obrázky pro Steam karty prvního Half-Life připomínají staré časy

Nepoužité obrázky pro Steam karty prvního Half-Life připomínají staré časy

Martin Cvrček

Martin Cvrček

13

Hvězdami nikdy nezrealizovaných Steam Trading Cards jsou Gordon Freeman, G-Man a několik nepřátel z mimozemského světa Xen.

Reklama

Budoucnost série Half-Life je i po letech zahalena tajemstvím a oponou plnou nejistot a nesplněných tužeb. Není ani jisté, jestli Half-Life nějakou budoucnost vůbec má. A tak fanouškům Gordona Freemana a jeho příběhu nezbývá než se dívat zpět do minulosti a vyhledávat různé zajímavosti.

Fanstránka ValveTime.net tudíž publikovala nikdy nepoužité materiály na Steam Trading Cards určené pro první díl Half-Life. K přidání kartiček pro prvotinu Valve mělo dojít během letního Steam výprodeje v roce 2013. Ale nedošlo.

Důvod s jistotou neznáme. Autor materiálů David Thany si však myslí, že jeho práci hodili lidé z Valve do koše z důvodu, že obrázky působí moc moderně, tudíž by si hráči mohli myslet, že patří spíš k Half-Life 2.

Na všechny nepoužité koncepty pro samotné karty se každopádně můžete podívat níže a využít je v první řadě jako takovou menší připomínku starých časů. A ve druhé řadě jako další z mnoha ukázek, z nichž vyplývá, co všechno studio Valve mohlo zrealizovat, ale nakonec nezrealizovalo.

Jestli vám kresby pro karty nestačí, račte zamířit na samotnou fanstránku, kde uvidíte i podobu odznaků a emotikonů. Najdete mezi nimi páčidlo, Snarka (jedna ze „zbraní” ve hře) nebo hlavu Barneyho Calhouna, potažmo obecně sekuriťáka Black Mesy.

PS: Doufám, že jsem tím titulním obrázkem někomu nevyvolal probuzení jakýchkoliv nadějí. Vycházím však z předpokladu, že už všichni to čekání na Half-Life 3 dávno vzdali. Jestli se tu ale přeci jen najde někdo, koho pan Freeman zvednul ze židle, tak se mu předem omlouvám. Novinka je vážně koncipovaná jen jako zajímavost pro pamětníky a fanoušky prvního dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama