Nepředobjednali jste si sběratelskou edici Falloutu 4? Tak máte smolíka
Fallout 4 Novinka Nepředobjednali jste si sběratelskou edici Falloutu 4? Tak máte smolíka

Nepředobjednali jste si sběratelskou edici Falloutu 4? Tak máte smolíka

Michal Burian

Michal Burian

18

Bethesda by chtěla uspokojit poptávku, ale není to v silách firmy, která Pip-Boye vyrábí.

Reklama

Po sběratelských edicích Falloutu 4 s replikou Pip-Boye se zaprášilo v tuzemských i zahraničních obchodech. Hráči vzali obchody útokem a během několika minut byly všechny dostupné kusy zamluvené. Pokud jste si sběratelskou edici nepředobjednali a mysleli jste si, že se ještě budou prodávat, tak máte bohužel smolíka.

Společnost Bethesda dnes informovala, že další kusy již nebudou. Není to z důvodu, že by vydavatel nechtěl vydělat další peníze a zároveň potěšit fanoušky Falloutu, hraje v tom roli samotný výrobce edice. Tomu Bethesda již několikrát posílala žádost o výrobu dalších kusů, ale firma není schopna uspokojit celkovou poptávku. Pete Hines v rozhovoru s Gamespotem řekl, že všechny závody této firmy vyrábějí Pip-Boye, aby se vše do vydání stihlo připravit. Víc toho ale firma nezvládne.

„Vyrábíme obrovské množství edice s Pip-boyem a myslím, že celkově jde o více kusů než v případě jiných sběratelských edic v historii naší společnosti,“ nechal se slyšet Hines. Už to svědčí o velkém zájmu.

Navzdory obrovskému zájmu o Pip-Boye lze předpokládat, že krátce po vydání se to bude mastnými nabídkami na aukčních serverech jen hemžit. Nízkou cenu nečekejte.

Připomeňme, že Pip-Boy edice je jakýsi držák pro telefon. Do svého mobilního telefonu nebo tabletu si poté nainstaluje aplikaci, která vám dovolí simulovat funkce Pip-Boy ze samotného Falloutu 4. Chybět nebudou ani populární hry, inventář a další maličkosti, včetně statistik.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama