Nepřišel vám klíč do bety Ghost Recon: Wildlands? Nezoufejte, stále může přijít
Ghost Recon: Wildlands Novinka Nepřišel vám klíč do bety Ghost Recon: Wildlands? Nezoufejte, stále může přijít

Nepřišel vám klíč do bety Ghost Recon: Wildlands? Nezoufejte, stále může přijít

Michal Burian

Michal Burian

314

Ubisoft posílá klíče ve vlnách <strong>+ obsah víkendové bety</strong>.

Reklama

Zaregistrovali jste se do bety Ghost Recon: Wildlands, ale zatím vám klíč nepřišel? V první řadě se podívejte se do všech sekcí vašeho e-mailu, včetně spamu. Gmail například tyhle zprávy schovává do záložky Promo akce. Pokud ani přesto váš klíč do bety nenajdete, tak nepropadejte panice, Ubisoft je posílá ve vlnách. Nezbývá než doufat.

Je nutné poznamenat, že pokud jste si jako svou platformu při registraci vybrali PC, tak betu budete mít aktivovanou automaticky ve své Uplay knihovně, za předpokladu, že vás Ubisoft vybral.

Pokud vás Ubisoft nevybere, tak je dost pravděpodobné, že před vydáním bude ještě veřejná beta, stejně jako u středověké akce For Honor.

Jaký obsah víkendová beta nabídne? Všichni hráči si budou moci hru vyzkoušet v regionu Itacua, kde bude k dispozici několik hlavních misí a různých aktivit. Do Bolívie se můžete vydat sami, případně s dalšími třemi kamarády v kooperaci. V singleplayeru tři kamarády nahradí umělá inteligence. K dispozici bude také možnost si přizpůsobit své zbraně a vyzkoušet si různá vozidla.

Všichni hráči, kteří se zúčastní bety, budou odměněni in-game tričkem Llama, které budou mít v plné verzi. Ta dorazí na pulty obchodů 7. března (s českými titulky).

Beta Ghost Recon: Wildlands začíná zítra úderem poledne a končí 6. února ve stejný čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama