Neúspěšná FPS značka LawBreakers by se mohla vrátit na scénu
LawBreakers Novinka Neúspěšná FPS značka LawBreakers by se mohla vrátit na scénu

Neúspěšná FPS značka LawBreakers by se mohla vrátit na scénu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Její tvůrce si myslí, že se mu stala křivda.

Reklama

LawBreakers měl být revolučním projektem, se kterým chtěl Cliff Bleszinski ukázat světu, že dokáže vytvořit střílečku, která bude schopná konkurovat zavedeným značkám a dokonce je časem porazí. Ve finále se však start této hry příliš nepovedl, což vedlo k tomu, že její cesta skončila dříve než se titul stihl pořádně zapsat do paměti hráčů. Od vydání tohoto díla uplynulo už více než pět let během nichž kolem něj bylo relativní ticho.

Nyní to však vypadá, že je tento produkt opět ve hře, nebo minimálně samotná značka LawBreakers, protože sám Bleszkinski začal skrze svůj Twitter lákat komunitu na informace orientované právě na jeho poslední nepříliš úspěšný herní projekt. Ta se i po letech překvapivě chytla, což dle prezentovaného tweetu rozhodně nečekal: "Zatraceně mě mate, jak lidé fandili tomu, aby hra neuspěla a když se tak stalo, tak je tu teď pro ni tuna podpory."

Neúspěšná FPS značka LawBreakers by se mohla vrátit na scénu

Prozatím není jasné, co legendární herní vývojář chce světu říci. Je možné, že se chystá oživení celého projektu, nebo rovnou vypuštění jeho pokračování, které by se vyhnulo nedostatkům, jimiž trpěla původní verze. Jak to s LawBreakers bude, nám však ukážou až následující dny a týdny, kdy Bleszkinski své myšlenky specifikuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama