Neutrální jednotky se představují v Heroes 7
Novinka Neutrální jednotky se představují v Heroes 7

Neutrální jednotky se představují v Heroes 7

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

3

Při vašem bádání ve světě Ashan můžete narazit na spoustu neutrálních bytostí + video k oslavě 20 ročního výročí série.

Reklama

V sérii Heroes of Might and Magic jsme mohli potkat nespočet nepřátel, kteří se nehlásili k žádné frakci. Tyto jednotky se řadí jako neutrální a nelze je najmout v žádných městech. Ani v sedmém díle tahové strategie nebude o neutrály nouze.

Pokud však máte i tak zájem si je naverbovat do své armády, musíte navštívit speciální budovy jako je např. elementální soutok nebo magický zvěřinec. Na neutrální jednotky můžete narazit prakticky všude, ať už hlídají vzácné artefakty či suroviny nebo prostě jen postávají na cestách a tak je blokují.

Ve hře se objeví tyto neutrální jednotky:

Elfští piráti – Mezi elfy je mořeplavectví velmi rozšířené, stejně jako pirátství. Na mořích vás tak může zastihnout tato elfí pirátka, která je vyzbrojená lehkou šavlí.

Zlatí draci – Na zlaté draky si radši dejte pozor, jelikož se jedná o nejsilnější jednotku ve hře. Zlaté draky si můžete přivolat specifickým artefaktem.

Gryfové – Gryfové sehrají svoji roli během kampaně, kde budou součástí lidské frakce. Normálně se však ve městě lidí nedají najmout, jelikož je nahradili krvelační vlci.

Elementálové – Nejběžnější neutrální jednotky, na které lze narazit. Tyto mocní duchové jsou ztělesněním živlů vody, země, ohně a větru.

Démoni – I přesto že démoni nefigurují jako běžná frakce ve hře, můžete na ně při svém putování Ashanem narazit v jeho temných zákoutích.

Strážci Shantiri – Shantiri byla kdysi vyspělá pradávná civilizace, nyní však po ní zůstaly jen ruiny a mocné artefakty. A samozřejmě také jejich strážci, Shantiri golemové a titáni.

Aby toho nebylo málo, tak jsme se dočkali i videa oslavující už 20 let výročí existence série Heroes of Might and Magic. Ve skoro dvouminutovém videu uvidíte, jak se série měnila v průběhu let a zároveň nás na konci čekají i nové záběry z nejnovějšího sedmého dílu. Trailer zmiňuje i datum druhé bety. Ta začne 26. srpna skončí hned 2. září. Beta bude opět uzavřená a přístup do ní zle získat předobjednáním hry. Plná verze hry dorazí 29. září 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama