Nevada bude připravena zároveň s vydáním American Truck Simulatoru
American Truck Simulator Novinka Nevada bude připravena zároveň s vydáním American Truck Simulatoru

Nevada bude připravena zároveň s vydáním American Truck Simulatoru

Michal Burian

Michal Burian

19

Poté se vrhnou na Arizonu. Jaké další plány mají v SCS Software?

Reklama

České studio SCS Software se po kamionovém simulátoru zasazeném do Evropy (Euro Truck Simulator 1 a 2) vrhlo na nástupce oblíbeného 18 Wheels of Steel, na kterého navážou s American Truck Simulatorem. Pokud vás zajímá, proč tvůrci nevyužijí stávající značku, tedy 18 Wheels of Steel, tak je to jednoduché. Licence jim nepatří.

Jelikož jde o velký projekt a samotná Severní Amerika je dost rozsáhlá, bude studio American Truck Simulator vytvářet postupně. 3. února letošního roku vyjde základní verze s Kalifornií, která bude postupně obohacovaná o další státy USA. A právě na toto téma se rozepsali vývojáři na oficiálním blogu.

Hned na začátku pro vás mají dobrou zprávu, původně zamýšleli, že skutečně vyjde American Truck Simulator jenom s Kalifornií, ale jim se povedlo dokončit i stát Nevada. Takže krabička sice bude lákat především na prosluněnou Kalifornii, ale po nainstalování se vám stáhne ze Steamu bezplatná aktualizace, která přidá Nevadu. Bez ohledu na to, zda hru koupíte v krabičce nebo digitálně.

Zároveň SCS Software pracují na dalším rozšíření. Tím bude Arizona. Tu dostanete také zdarma, ale bude to chvilku trvat. Zatím nedokážou odhadnout, kdy Arizona vyjde.

Po Arizoně mají v SCS Software v plánu American Truck Simulator dále rozšiřovat, máme mít ale na paměti, že cesta je dlouhá a bude trvat roky, než hra pokryje celý kontinent.

„Budeme i nadále přidávat nové funkce do hry s pravidelnými bezplatnými aktualizace, ale většina dalších expanzí map, ne-li všechny, budou placenými DLC balíčky. Museli jsme zvolit obchodní model, který nám umožní vytvořit desetkrát větší svět, než který bude v den vydání ve hře. Pokud budete chtít vést náklad od pobřeží k pobřeží (přes USA, poz. redakce), bude vás to stát víc, než původní hra,“ vysvětlují SCS Software.

Nutno podotknout, že s tímto obchodním modelem mají v SCS Software zkušenosti, takto rozšiřovali i Euro Truck Simulator 2, konkrétně s datadisky Skandinávie a Na východ! Lze očekávat, že cena dalších rozšíření mapy se bude pohybovat v rozmezí od 200 do 500 Kč.

Na závěr pro vás máme nabídku našich obchodů. Když si American Truck Simulator předobjednáte v GameExpres.cz nebo GameExpres.sk, získáte zdarma hru 18 Wheels of Steel: American Long Haul v hodnotě 199 Kč, plakát A3 a samolepku. V Xzone.cz jsme si potom pro vás připravili hru 18 Wheels of Steel: American Long Haul a fešné tričko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama