Neverwinter - detaily, novinky a návrat ke kořenům
Speciály Neverwinter Článek Neverwinter - detaily, novinky a návrat ke kořenům

Neverwinter - detaily, novinky a návrat ke kořenům

Michal Maliarov

Michal Maliarov

2

Studio Cryptic a vydavatel Atari vypustili slušnou dávku novinek a informací, které se týkají dlouho opomíjeného pokračovatele legendární RPG série Neverwinter Nights <strong>+ obsáhlá galerie</strong>

Reklama

Noví Neverwinteři, tentokrát již pod hlavičkou série Dungeons & Dragons, nás vrátí do milovaného univerza Forgotten Realms a navodí pocit nostalgie. A to nejen příběhem.

Příběh

Již sto let uplynulo od doby, kdy nemoc Spellplague navždy změnila magický a tajemný svět Faerunu. Impéria padla, mocná města leží v troskách, mezi kterými se švitoří mutanti a jednotlivci, co chtějí jen přežít. Město Neverwinteru, Perla Severu, však podle všeho přežilo a nemocí bylo téměř nedotčeno. To ale bylo pouze malé odročení před nevyhnutelným prokletím. Téměř po 75ti letech se probudila mocná sopka a zavalila město lávou, popelem a smrtí. Nepřežilo nic.

Nyní se Neverwinter pomalu probouzí k životu a vrací si zašlou slávu. Přeživší se vrací ke svým domům a hledají ztracený majetek. Lidé, trpaslíci a elfové pracují spolu a staví nový Neverwinter. Za horizontem se však začínají shlukovat temné síly, které chtějí jediné…podrobit si vše živé.

Novinky a hratelnost

Znovuzrozený Neverwinter: Prozkoumávejte jedno z nejoblíbenějších měst série a sledujte jeho návrat z popela. Toto napínavé kooperativní RPG vás vezme od samého centra města až po přírodu a lesy okolo v honbě za poklady a pravěkým tajemstvím.

Napínavé, akční, klasické: Čeká vás epický příběh, strategické elementy a klasické prvky RPG titulů let dávno minulých.

Vytvořte si svou fantazii: Ponořte se do interaktivního editoru a vytvářejte napínavé questy a pořádně rozlehlé úrovně. Poté využijte online služeb a podělte se vašimi výtvory s komunitou. Staňte se součástí univerza Dungeons & Dragons…a postavte si nové.

Bojujte sám nebo v týmu: Bijte se s nebezpečnými protivníky a proměnlivým prostředím. Utkejte se s démony, monstry a bestiemi s kamarády, nebo jako vlk samotář s počítačem ovládanými kolegy.

Nový D&D: Neverwinter je věrný klasickému zážitku Dungeons & Dragons, kterému vdechnul život nový dynamický engine Crypticu.

Mocný editor: S pomocí „Slévárny“ nyní můžete vytvářet celé dungeony, hrady, města, lesy a vše mezi tím. Vytvářejte NPC postavy tak, jak chcete vy a oživte svět unikátními charaktery. Položte základy epickému dobrodružství a protáhněte hráče od srdce zeměkoule až po vysoká pohoří. Hra obsahuje intuitivní systém hodnocení, kde můžete hodnotit nejlepší tvorbu komunity.

Neverwinter se připravuje exkluzivně pro PC už ke konci letošního roku. Na internetu se objevily také zbrusu nové artworky a screenshoty, které vám nabízíme.

Artworky

Screenshoty

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama