New Pokémon Snap už v dubnu
New Pokémon Snap Novinka New Pokémon Snap už v dubnu

New Pokémon Snap už v dubnu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Chystejte se na průzkum přírodních zázraků regionu Lental.

Reklama

Řekněme si to úplně upřímně. Pokémonů prostě není nikdy dost. Společnost Pokémon Company proto v současné době připravuje pro ukojení našich potřeb další nášup. Jde o titul New Pokémon Snap, který vám dnes představíme v novém traileru a rovnou také prozradíme, že hra vychází pro konzoli Switch 30. dubna. Trailer nás seznámí s prostředím hry, které budete moci prozkoumat a hlavně v něm hledat a fotografovat Pokémony, známé z celé série.

Najdete mezi nimi Pokémony z her Pokémon Sword a Shield jako je Grookey, kterého společně s fanoušky oblíbeným Pichu a Wooperem můžete vidět právě v novém traileru. Podle všeho to ale vypadá, že na začátku vás nebude vyprovázet Profesor Oak, protože ve videu níže je uveden úplně jiný profesor. Kromě těchto detailů si určitě všimněte, že si budete moci vybrat ze dvou různých avatarů.

Japonskou verzi trailerů najdete zde.

New Pokemon Snap byl původně odhalen již v červnu loňského roku, ale tehdy to pouze znamenalo, že je titul ve vývoji. Bohužel jsme nevěděli, kdy můžeme vydání čekat. Předobjednávky hry by měly být spuštěny již 15. ledna.

"New Pokémon Snap představuje mezi Pokémoními dobrodružstvími zábavný obrat a nabízí okouzlující hratelnost, která hráčům umožňuje vidět některé ze svých oblíbených Pokémonů v jiném světle," uvedl v tiskové zprávě viceprezident pro prodej a marketing Nintendo of America Nick Chavez. "Tato nová hra je zábavným přírůstkem do silné série pokémoních titulů dostupných na konzoli Nintendo Switch a nemůžeme se dočkat, až po 30. dubnu, kdy se objeví New Pokémon Snap, uvidíme snímky všech hráčů."

Ve hře New Pokémon Snap se stanete začínajícím fotografem Pokémonů a budete spolupracovat s odborníkem na Pokémony z regionu Lental, kterým je Profesor Mirrorem a jeho asistentka Rita. Jde o čistě ekologický průzkumu, při kterém budete fotografovat Pokémony v přírodním prostředí.

Na divoké Pokémony narazíte úplně všude kolem. Navíc se přizpůsobili prostředí tak, aby se jim dařilo ve všech různých typech lokalit regionu. Můžete je spatřit pohybovat se a žít ve skupinách, klidně bloudících o samotě nebo dokonce hrajících si s jinými druhy Pokémonů. Správný fotograf ale musí být trpělivý a na Pokémony čekat na nejrůznějších místech, včetně různých odlehlých úkrytů. A někdy se na vás klidně snesou z nebe. Hráči navíc budou moci nalákat Pokémony jednoduchým hozením ovoce Fluffruit, které chutná všem Pokémonům a lze jej nalézt v celém regionu. Pokémony budete moci fotit při jejich jezení, nebo aspoň pomocí něho upoutáte jejich pozornost.

Profesor Mirror pak vyhodnotí a oboduje fotografie hráčů pořízené při jejich dobrodružství. Fotografie se hodnotí na základě pózy sledovaného subjektu, jak velký prostor zabírají na snímku, jak moc přímo jsou natočeni do kamery a kde jsou foceni. Když budou navíc hráči při pořizování fotografií provádět další výzkum, mohou Pokémony spatřit v úplně nových situacích a vidět, že se chovají jinak než obvykle. Hráči proto budou muset pořídit velké množství fotografií a k naplnění Photodexu použít své nejlepší záběry.

Vzdálené nedotčené oblasti Lentalu sice mohou být zpočátku odstrašující, ale průzkumnici mohou nasednout do vozidla s automatickým řízením NEO-ONE, které je převeze po nejrůznější cestách na každém ostrově a pomůže vám soustředit se na pořizování dokonalých snímků. Někteří Pokémoni a vegetace navíc mohou vydávat speciální záři. Tyto podivné projevy najdete pouze v regionu Lental, kde jsou známy jako Illumina Phenomenon. Takže naskočte do svého NEO-ONE vozidla a odhalte tajemství, které stojí za fenoménem Illumina.

New Pokémon Snap vyjde po celém světě 30. dubna 2021 pro Nintendo Switch.

Zdroj: Pokémon Company

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama