Next-gen verze PES musí být skvělé. Letos se jich nedočkáme
Novinka Next-gen verze PES musí být skvělé. Letos se jich nedočkáme

Next-gen verze PES musí být skvělé. Letos se jich nedočkáme

Michal Burian

Michal Burian

9

A to z důvodu, že se Konami bojí nízkého počtu hráčů, který budou v letošním roce vlastnit PlayStation 4 nebo Xbox One. Navíc si musejí dávat pozor na kritiku.

Reklama

První PlayStation 4 a Xbox One verze musí být "shit-hot", řekl britskému serveru CVG Jon Murphy, vedoucí PES týmu. Letos se jich ale nedočkáme, a to z několika důvodu. Tím prvním je fakt, že Konami se bojí nízkého počtu hráčů, který bude letos vlastnit jednu z next-gen konzolí. Druhým důvodem je pak kritika, vývojáři si musejí dávat pozor a připravit skutečně skvělé PES.

"Nejsme si jisti, jak rychle se bude počet prodaných next-gen konzolí rozšiřovat, " nechal se slyšet Jon Murphy, jenž poukázal na to, že současnou generaci konzolí PlayStation 3 a Xbox 360 vlastní přes 100 milionů lidí. "Navíc si nemůžeme dovolit vydat next-gen hru, která nenabídne žádné zajímavé novinky a očekávanou kvalitu. Dřív jsme za to byli hodně kritizování, nemůžeme to opakovat. " Jinými slovy PS4 a Xbox One verze PES letos nevyjdou, počkáme si na ně minimálně do příštího roku, kdy bude počet prodaných kusů next-gen konzolí mnohem přívětivější pro vydavatele a vývojáři alespoň dostanou více času se s hardwarem seznámit.

PES 2014 vyjde letos na podzim ve verzích pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a PSP.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama