Ničivá krádež AT-AT v rozšířených záběrech z hraní Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Ničivá krádež AT-AT v rozšířených záběrech z hraní Star Wars Jedi: Fallen Order

Ničivá krádež AT-AT v rozšířených záběrech z hraní Star Wars Jedi: Fallen Order

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Kombinace již viděných a nových záběrů dává dohromady podívanou na 26 minut.

Reklama

Před pár týdny jsme se dočkali prvních záběrů z hraní singleplayerové akční adventury Star Wars Jedi: Fallen Order, a to v rámci akce EA Play, která předcházela výstavě E3. Z pohledu vývojářů ze studia Respawn Entertainment zřejmě prezentovaná ukázka nestačila, a tak dnes vypustili do světa obsáhlejší záběry, které kombinují to, co jsme už viděli, s pasážemi, o nichž jsme dosud mohli jen číst, třeba v našem nedávném preview.

Dobrá zpráva je, že nové záběry neuvádí někdo, kdo aspiruje na titul nejhoršího, nejotravnějšího a nejuřvanějšího moderátora v dějinách herních výstav. Místo toho tu máme ukázku návštěvy a řádně explozivního využití kráčejícího kolosu AT-AT, první setkání se Sawem Gerrerou známým z filmu Rogue One: Star Wars Story a seriálů The Clone Wars a Povstalci, případně lepší pohled na loď The Stinger Mantis, jejímž kapitánem je Greez Dritus.

The Stinger Mantis umožní hrdinovi Calovi Kestisovi a jeho mentorce Cere cestovat mezi planetami, přičemž i jejich výběr lze v nových záběrech spatřit, stejně jako další využití asistenčního droida BD-1. Nechybí ani ukázka aplikace droidova vylepšení, které vám pomůže třeba v překonání určitých překážek při průchodu prostředím. Vylepšovat lze i schopnosti hlavního hrdiny, jak lze vidět díky možná až příliš krátké demonstraci stromu schopností.

Velcí příznivci světa Star Wars mohou opět zaregistrovat řadu detailů, třeba volání varactyla, tedy čtyřnohé potvory, na níž se proháněl Obi-Wan Kenobi ve filmové Pomstě Sithů nebo v knize Master & Apprentice. Zatím však není jasné, jestli se na jejím hřbetě povozíme i v roli Cala Kestise nebo jestli jde jen o jeden z mnoha zvuků prostředí. Také je těžké nevšimnout si skutečnosti, že místní povstalci využívají v boji proti Impériu techniku z období Klonových válek, a určitých nedostatků, třeba ne úplně dotažených animací postav, prolínání některých objektů a spíše bídné umělé inteligence nepřátel. Vývojáři však v novém dopise fanouškům znovu slibují, že Star Wars Jedi: Fallen Order nemá být jednoduchou hrou, a navíc by mělo jít stále o záběry z alfaverze.

Star Wars Jedi: Fallen Order vyjde 15. listopadu letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama