NieR: Automata - poznejte Zemi daleké budoucnosti
NieR: Automata Novinka NieR: Automata - poznejte Zemi daleké budoucnosti

NieR: Automata - poznejte Zemi daleké budoucnosti

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Čeká na vás takřka půlhodinové gameplay video.

Reklama

Akční RPG NieR: Automata od Platinum Games má vyjít už příští týden. Pokud ještě nejste řádně nažhaveni, můžeme vám dnes nabídnout další gameplay video od Square Enixu, které se zaměřuje na některé herní možnosti a systémy. Záběry z hraní nazvané Exploring Earth’s Distant Future, mají takřka půlhodinovou stopáž, takže počítejte se spoilery.

Na co tedy ve videu narazíte:

• Reliquary systém - Díky němu se hráči mohou vrátit do místa, kde předtím jejich postavy zahynuly a získat další buffy. Nebo mohou dokonce občas získat spojence a usnadnit si tak boj proti hrůzostrašným strojům.

• 17 různých skillů pro Pod - Použití mini-robůtků Podů má hodně možností. Jejich funkčnost není omezena pouze na vznášení se kolem nebo pomoc při dostávání se na vyšší nebo vzdálenější místa, ale každý Pod může být naprogramováním rozšířen o celou řadou útočných a obranných doplňků. Můžete mu přidat lasery, bourací kladiva a další věci. Dokonce můžete v jednu chvíli používat až tři Pody a znásobit jejich účinnost.

• Systém Plug-in-Chipů - Instalací čipů do těla svého androida mohou hráči zvýšit svou útočnou sílu anebo si přidat další doplňkové dovednosti.

• Systém Riding - Za ním se neskrývá vůbec nic jiného než možnost osedlat si zvířata a ty pak používat pro rychlejší cestování nebo je využít k útoku.

• Quest Hub - V pustém světě hry NieR: Automata nemusíte procházet jen hlavní příběh, ale vrhnout se na plnění dílčích úkolů díky Quest Hubům, rozptýlených po celém světě.

• Rybolov - Minihra, při které můžete chytat různé ryby. Ty jdou následně prodat nebo díky nim získat dočasné navýšení statistik.

NieR: Automata u nás vychází 10. března pro PlayStation 4 a pro PC.

A jen na okraj, podle Media Create se první týden prodeje prodalo v Japonsku 198 542 kusů hry NieR: Automata.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama