NieR: Automata se prodalo 7 milionů kopií
NieR: Automata Novinka NieR: Automata se prodalo 7 milionů kopií

NieR: Automata se prodalo 7 milionů kopií

Filip Svoboda

Filip Svoboda

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Automata i Replicant překonávají v prodejích očekávání vydavatele.

Reklama

Square Enix se pochlubil prodeji her ze série NieR. Akční RPG NieR: Automata od PlatinumGames z roku 2017 se vyšplhalo na počet 7 milionů prodaných kopií. Od loňského června číslo poskočilo o celý jeden milion, za což z velké části může nedávné vydání na Nintendo Switch.

Loni vydaný NieR Replicant ver.1.22474487139, jak zní celým názvem remaster původního titulu NieR z roku 2010, udělal také pokrok. Hry se prodalo 1,5 milionu kusů.

Obě hry předčily očekávání Square Enixu. Původně vydavatel nečekal, že některá z nich překoná originál. To se stalo několikanásobně a hlavně rychle. Na celkové prodeje původního NieR (2010), které činí zhruba půl milionů kopií, dosáhl NieR: Automata za necelé dva měsíce. NieR Replicant zaznamenal obdobný úspěch, hranici jednoho milionu pokořil za tři měsíce.

„Replicant především exceluje dojemným příběhem, skvělou hudbou a zábavným soubojovým systémem. Hru si tak nepochybně užijí nejen fanoušci NieR: Autamata, ale také nováčci v sérii,“ napsali jsme o NieR Replicant v recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama