Nier: Automata vychází v Japonsku 23. února
NieR: Automata Novinka Nier: Automata vychází v Japonsku 23. února

Nier: Automata vychází v Japonsku 23. února

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Koukněte se na nový trailer a seznamte se s novými postavami.

Reklama

Na tiskové konferenci společnosti Sony, uspořádané před aktuálním ročníkem Tokyo Game Show, prozradil mimo jiné Square Enix finální datum vydání hry Nier: Automata v Japonsku pro konzoli PlayStation 4. To připadlo na 23. února 2017, ale hra má vyjít současně také pro PC, nicméně o této platformě prozatím nepadlo ani slovo. Stejně tak netušíme nic o lokalizovaném vydání hry na západě.

Ale i tak nemusíte být smutní. Square Enix totiž vydal pro účely tiskové konference krátký trailer, na který se můžete podívat níže. Před ním pak ještě najdete soupis nových postav ze hry Nier: Automata, který prozradilo poslední vydání časopisu Famitsu.

Prvním z nich je Emil (dabing Mai Kadowaki). Emila můžete znát z původní hry NieR, jako jednoho z parťáků. Ovládá stejnou magickou sílu, ale díky uplynulým rokům je jeho paměť poněkud děravá a nepamatuje si úplně vše.

Dále zde najdete Pod 042 a Pod 153 (dabing Hiroki Yasumoto a Kaoru Akiyama), jde o dvojici podpůrných jednotek automatizované pěchoty YoRHa. Dokáží útočit na dálku a poskytují podporu v pohybu.

Pěchotní generál squadry YoRHa (dabing Chiaki Kanou). Osoba odpovědná za pěchotní družstvo YoRHa a šéf základny Bunker, která se nachází na družici. Patrně je nějakým způsobem propojena s YoRHa prototypem A2.

Operator 60 a Operator 210 (dabing Keiko Isobe a Mary Hatsumim). Tato dvojice udržuje v provozu komunikační sítě. Řeší přenosy příkazů a analýzu informací pro pěchotu YoRHa.

Adam (dabing Daisuke Namikawa) je stříbrovlasý mladý muž, který každého zaujme svou krásou, ale je zahalen tajemstvím. Je klidné povahy a pokud něco chce, dokáže toho dosáhnout velmi pomalými kroky. Nakonec se k cíli vždy dostane. Adamovým dvojčetem je Eve (dabing Tatsuhisa Suzuki). Ta je naopak velmi jednoduchá a o věcech neumí, a ani nemusí, přemýšlet příliš do hloubky.

Devola a Popola (dabing Ryoko Shiraishi) jsou androidi starého typu. Sloužili jako podpora a stejně tak budou fungovat i pro jednotky 2B a 9S.

Pascal (dabing Aoi Yuki) je strojová forma života, ale přesto je jedním z pacifistů. Je to vysoce inteligentní stroj se zdravým zájmem o lidstva a dějiny zemských životních forem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama