Nintendo by mohlo novou konzoli oznámit už na Gamescomu
Novinka Nintendo by mohlo novou konzoli oznámit už na Gamescomu

Nintendo by mohlo novou konzoli oznámit už na Gamescomu

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Nintendo Switch Switch

O představení ještě v létě mluví i Jeff Grubb.

Reklama

Před pár dny jsme psali o nových, byť stále nepotvrzených informacích ohledně nové konzole od Nintenda. Přišel s nimi magazín VGC, přičemž zprávu potvrdil ze svých zdrojů i Eurogamer. Kromě toho všeho však přišel se zajímavou informací ještě magazín Startmenu. Podle jeho zdrojů je zde možnost, že by mohl být nový Switch oznámen už na Gamescomu.

Redaktorka Lex Luddy se odvolává na zdroj, jenž jí už na konci července prozradil informace, se kterými následně přišly magazíny VGC a Eurogamer. Nad rámec toho však mluvil právě o oznámení konzole už na Gamescomu. Zda je tím myšleno představení na Opening Night Live, Nintendo Direct či jen seznámí se zařízením pro lidi z byznysu, tím si Luddy není jistá. Pokud ale skutečně dojde na oznámení pro veřejnost, mohlo by také dost dobře jít pouze o potvrzení existence nového zařízení a jeho názvu, případně jen kódového označení.

O oznámení na Gamescomu každopádně nemluví jenom Startmenu. V podcastu Last of the Nintendogs řekl novinář Jeff Grubb, že podle jeho informací se skutečně oznámení na léto chystá. Ani on však neví, jak přesně bude vypadat.

Nintendo se na veletrh v Kolíně nad Rýnem podívá poprvé od roku 2019. Lineup her ale zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama